Jump to content

Ponta îi cere Ramonei Mănescu să finalizeze rapid vânzarea CFR marfă

LS WhixY
 Share

Recommended Posts

08281647_1743418513.jpg

Premierul Victor Ponta s-a dus, ieri, la Ministerul Transporturilor, pentru a o instala în funcţie pe Ramona Mănescu.

Principala sarcină pe care i-a trasat-o: semnarea cât mai rapidă a contractului de privatizare a CFR Marfă. "Cu CFR Marfă înţeleg că veţi termina săptămâna aceasta de studiat toate documentele. (...) Luni chemaţi-l pe câştigător să semneze contractul. Dă banii, încheiem operaţiunea, nu dă banii, management privat şi reorganizarea, restructurarea companiei de către managementul privat şi pregătirea unei noi proceduri, de data aceasta a doua oară, în nişte termene mult mai extinse, mai rezonabile", a cerut Ponta.

El le-a spus ziariştilor că această privatizare a întârziat din vina lui Traian Băsescu. "Totul a depins de pixul domnului preşedinte Băsescu, care trebuia să numească un ministru(...) Deci, de ce nu am semnat? Că domnul preşedinte a avut jocuri politice de vară", a susţinut premierul. El a trimis-o pe Mănescu şi la Bruxelles, săptămâna viitoare, pentru a absorbi fondurile europene.

Cât costă un bilet la metrou?

Noul ministru a provocat senzaţie prin mărturisirea că nu s-a mai suit în metrou de la sfârşitul anilor `90, iar cu trenul nu a mai călătorit de prin 2002 sau 2003.

"Nu am călătorit cu metroul, cred că de când eram studentă, şi asta pentru că rutele pe care călătoream eu nu aveau metrou şi călătoream cu tramvaiul sau cu troleibuzul, până să am maşină. Nu ştiu cât costă un bilet la metrou. Ultima oară am călătorit cu trenul în 2002 sau 2003", a mărturisit Ramona Mănescu.

sursa : evz.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.