GoOgLe Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Ce ar fi mai indicat sa folosesc pentru a tine un host la 2 calc : swich sau rutter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Nu prea sunt in domeniu dar cu router e mai greu de facut host; --swich-- ? (-> astea nu se puneau la blocuri sau scari si trage la fiecare apartament din ele ? ) ; cel mai bun e modemul dar u vrei 2 PC ; varianta cea mai probabila ar fi un router bun pana in 160 lei (daca nu cumva dispui de unul) , il "modezi" adik vezi review cum sa il faci sa merga pt servere/host ! Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuT Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Incearca un router wirelles (scz. dak nu am scris bine) Eu asa am acasa..si cu ajutorul lui prind internet pe 2 laptopuri si 1 PC, am pus si parola pt. ca intrau si vecinii si se ingreuna viteza de download Ex. Eu am un Asus 802.11g -54Mbps- WL-530g V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 swich categoric Fibra optica intodeauna va fi mai buna ca wirlessu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuT Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Da Deleter...dar daca baiatu vrea sa se joace pe laptop in buda un ex. Doar nu o sta cu firu de la net..prin toata casa ca sa se joace el in buda...asa..e mai buna varianta mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1tZu Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 recomand swich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts