Jump to content

Cerere - PuDiCs - Avatar si Logo

Pudics
 Share

Recommended Posts

• Nick: PuDicS
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si logo
  • Imagine (Optional): Avatar = http://imgur.com/T6FrQVS
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: La Avatar as vrea sa apara PuDiCs scris in gen '' Police '' ceva interesant si original ! si Logo sa fie in loc de Los Santos sa fie Las Venturas si in loc de Alpha287 sa fie PuDiCs
  • Dimensiuni: Stiti voi mai bine !
  • Alte precizari: Astept sa fiu surprins

Edited by Alpha287

@,

ya48gO2.png

9bDJ69J.gif

Logo nu iti va face nimeni exact ca ala sau asemanator deoarece va face Alpha figuri si o sa-i stearga poza din post :).

ok multumesc de avatar dar daca se poate sa fie scrisul cu alt font ceva interesant si dragut

@,

T6_Fr_QVS.png

logoul este frumos facut dar avatarul nu prea imi place Mai astept 2-3 creatii Edited by Alpha287

Logo nu iti va face nimeni exact ca ala sau asemanator deoarece va face Alpha figuri si o sa-i stearga poza din post :).

Si....nu ti se pare normal sa ii sterg poza atata timp cat eu sunt singurul de pe comunitate care are un logo de genu si acum vin cateva persoane sa ceara logo ca ala?

SzWWr1s.png

Si....nu ti se pare normal sa ii sterg poza atata timp cat eu sunt singurul de pe comunitate care are un logo de genu si acum vin cateva persoane sa ceara logo ca ala?

SzWWr1s.png

Stiu ca este singurul de acest gen , mi-a placut mult si voiam si eu unul dar daca nu se poate , ok multumesc de avatar interesant

O4wm9zQ.gif

Nu mai faceti cereri sa editam logo-urile altora, valabil pentru toti, altfel topic-urile voastre vor fi inchise, nu editam lucrari deja prelucrate.

Multumesc de creatie ... scuze ca am cerut editarea un logo care apartine altui membru al comunitati Edited by BTD Pudics

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.