C R A C K Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Titlul clipului : Viata pe patru roti ep 2 Gen : Racing Data : 31.08.2013 Scurta prezentare : Buna Ziua ,prieteni ! Acesta este episodul 2 din VPPR ! Vizionare placuta! Cast la sfarsitul clipului! In acest episod Gabee il invata pe Crack cate ceva despre racing ,ii modifica putin masina si la sfarsit se lasa cu o petrecere in doi ... Link : [[[[ Gabeexd s-a ocupat in mare parte de video ]]]] montat , taiat etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEDE Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Buna Ziua! In primul rand ,doresc sa va multumesc atat pentru parerile bune ,cat si pentru critici. Din episodul 3 ,voi incerca sa filmez cu o calitate mai buna. Din pacate m-am grabit cu ep. 2 si nu am filmat intr-o calitate mai buna. NameTag-urile vor fi ascunse toate din episodul 3. In episodul 2 ,am omis sa stergem NameTag-urile la unele scene din cauza nervilor si nerabdarii pentru ca nu ne-au iesit bine unelke scene si a trebuit sa filmam den nou si din nou ... Va multumesc! O zi placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts