Jump to content

Trailere la comanda

MotoRider YT

Recommended Posts

Salutare!

Dupa lungi cercetari si proiecte facute in Sony Vegas Pro ; Cinema 4d ; After Effects ; Adobe Premier Pro mi-am spus sa folosesc ceea ce stiu in folosul comunitatii .

Asadar acest topic este destinat departamentelor, gang-urilor si factiunilor pasnice de pe RPG1,RPG2 . Bine inteles si a clanurilor precum : mR , F4L , Vicious , OC etc..

Detalii:

Filmarile pentru trailer vor avea loc pe server-ul de movie . IP-ul : movie.b-zone.ro:7777

Trebuie sa aveti banii cash si toti , inca de la inceput.

Trebuie sa veniti cu echipa pentru filmari . Nu conteaza numarul de playeri adusi pentru filmari , pot fi si 100 , numai sa asculte.

Daca un player isi bate joc la filmare si ne incurca , bine inteles fiind din grupul ales de dumneavoastra , filmarile se opresc acolo , va primiti suma de bani inapoi si am terminat treaba.

Nu accept bataia de joc si neseriozitatea.

Melodia/melodiile trailer-ului este la alegerea dumneavoastra . Daca nu aveti idei vin eu cu idei.

Trailer-ul va detine un numar de efecte , la alegerea dumneavoastra.

Dupa ce termin edit-ul la un trailer il pun pe youtube si ce nu va convine modificam pentru a iesii bine . Banii se castiga greu si nu vreau sa pacales sau sa las lumea sa sufere pentru ca nu le-am facut un trailer cum doreau.

Pentru orice nelamurire imi puteti da un PM pe forum , sau ma puteti accesa pe adresa de yahoo , sau skype . Sunt scrise mai jos la "Contact"

Merg foarte mult pe seriozitate si nu imi permit sa insel si sa intarzii nici cu cea mai mica ocazie.

Bine inteles : Clientul nostru este stapanul nostru.

Preturi:

Atentie ! Daca nu detineti bani pe RPG puteti face plata si cu euro pe clienti . Pretul in euro se discuta pe (PM)

1.Trailer-ul de actiune : $500.000 (negociabil)

Acest trailer dureaza in jur de 3 minute maxim 4 minute , in functie de alegerea clinetului.

In pret este cuprins Intro-ul si bine inteles Outro (adica inceput si sfarsit) , acestea fiind facute la alegere in sony vegas sau conema 4d.

Timpul maxim in care este realizat de la comandarea acestuia este de 7 zile .

2.Trailer-ul de descriere: 600.000$(negociabil)

Acest trailer dureaza in jur de 5 minute , maxim 8 . In functie de alegerea clientului. Bine inteles la acest tip de trailer este si mai mult de munca.

In pret este cuprins Intro-ul si bine inteles Outro (adica inceput si sfarsit) , acestea fiind facute la alegere in sony vegas sau conema 4d.

Timpul maxim in care este realizat de la comandarea acestuia este de 10 zile .

3.Trailer-ul scurt : 150.000$(negociabil)

Acest trailer dureaza maxim un minut jumate .

Acest trailer este unul destinat efectelor , asta insemnand ca are un edit mai complex .

Timpul maxim in care este realizat de la comandarea acestuia este de 7 zile .

Metodele de plata:

Pentru a satisface clientul am facut 2 metode de plata , astfel:

Metoda 1 :

1.O jumatate de suma inainte de incepera trailer-ului .

2.Si cealalta suma dupa terminarea trailer-ului.

Metoda 2 :

1.Banii sunt dati TOTI dupa terminarea trailer-ului.

2.Daca acestia nu sunt dati toti voi retrage trailer-ul de pe Youtube.

Bine inteles ca m-am gandit si la cei care nu au bani pe RPG . Acestia pot da bani in euro pe clienti .

Model de cerere :

Nick:

Level:

SS ( Screenshot ) cu [/stats] :

Ce tip de trailer doresti 1/2/3 :

Pentru ce factiune/clan doresti trailer-ul:

Vei efectua plata pe RPG sau prin euro pe clienti:

Mess: Sebi_Jr93@yahoo.com

Forum: Prin PM

Stiu ca multi o sa-mi cereti un trailer facut de mine pana acum .

Tocmai cu 1 ora inainte de intemeierea acestui topic am lansat Trailer-ul F.B.I : click

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.