Jump to content

[B-Zone TV] Familia lui Gustavo - Noaptea cortinei de fier

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Familia lui Gustavo - Noaptea cortinei de fier

Gen: Acţiune, dramă

Data: 01.09.2013

Scurta prezentare: Căutările au luat sfârşit. Ce se va întâmpla cu Gustavo? Va pierde bătălia? Va fi totul în zadar?

Link:

Toata seria asta a fost geniala ! Mi-a placut la nebunie, am zis ca e un film real :D . Tu si inca 3-4 de pe aceasta comunitate alcatuiti cei mai buni regizori pe care ii avem aici. Felicitari si la mai multe!

Foarte interesant! L-am urmarit cu placere. imi place modul cum ai aranjat cadrele cat si sunetele care par subtitrate (asta daca nu sunt). Pur si simplu mi se pare o treaba de geniu si iti respect munca. Mi-ar place sa incerci sa faci si o prezentare pentru server dupa modul de exprimare care este pur si simplu.. genial. La partea cu impuscaturile puteai incerca sa modifici sunetele de arme sa fie mai reale (ca in mta) in rest totul mi se pare super bine editat. Inca odata felicitari maestre!

Vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri. Este cea mai de durată lucrare a mea de până acum. Filmările, montajul şi editul au făcut ca totul să dureze mai mult de 100 de ore de muncă.

Felicitari Ionut. :> A iesit foarte frumos, toate episoadele au fost foarte tari. Inca odata felicitari !

Eu, eu, eu, eu, eu, eu, eu! Mersi frate :* înseamnă foarte mult!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.