Jump to content

Problema AnDr3uTzZu problema HDD

Recommended Posts

Nume: AnDr3uTzZu

Ce problema ai?: O problema cu un HDD de tip Maxtor

O scurta descriere a situatiei: Acum cateva zile am reformatat hard disk-ul si am facut 2 partitii si anume C: ( 10 GB ) si D: ( 28.5 ) toate bune si frumoase pana aici. Inainte de formatare aveam o singura partitie C: iar dupa ce l-am impartit in 2x se misca foarte greu, cineva mi-a zis ca Windows-ul nu are destula memorie pentru procesare. Nu mai zic de SAMP ca merge cu 15 : 20 FPS iar inainte aveam 30+

Screenshot: http://imgur.com/a/ianFQ

Alte precizari: Configuratia este una nu foarte stralucita :

• Procesor Intel Celderon ® 1.70 GHz ( single core )
  • Memoria RAM : 1 GB
  • Placa Video : Ati Radeon 9550 ( 256 MB )
  • Hard Disk Maxtor DiamondMax Plus 8

Este din cauza ca prima partitie unde ai windos-ul instalat are foarte putina memorie , windos-ul ocupa cel putin 3-4G si tu ai pus acolo decât 10... deci mai rămân 6-7 G cel mult de memorie + drivere + programe mai rămâne cel mult 5G memorie.. Eu unu as spune sa pui cel putin 20-30G memorie unde instalezi windos-ul pentru a merge cât de cât bine. Sper ca ti-am fost de ajutor dacă mai ai probleme întreabă.

Este din cauza ca prima partitie unde ai windos-ul instalat are foarte putina memorie , windos-ul ocupa cel putin 3-4G si tu ai pus acolo decât 10... deci mai rămân 6-7 G cel mult de memorie + drivere + programe mai rămâne cel mult 5G memorie.. Eu unu as spune sa pui cel putin 20-30G memorie unde instalezi windos-ul pentru a merge cât de cât bine. Sper ca ti-am fost de ajutor dacă mai ai probleme întreabă.

Mersi, am sa reformatez zilele astea si sa vad daca mai merge tot asa slow

Incearca sa-ti reinstalezi Windows-ul si lasa-i in C vreo 20Gb, liberi sa n'ai probleme, iar toate programele/jocur-urile baga-le in D sau mai fa o partitie E, fa-ti D pentru programe si E pentru joc'uri sau invers. Si cum tam zis incearca sa-i lasi mai multi GB in C pentru Windows si nu baga programe jocuri in C.

Reinstaleaza Windows-ul ,si fa o partitie "C:" ,unde sa fie Windows-ul ,Si restul faci o alta partitie "de ex E:" si acolo bagi jocurile si programele downloadate,sau daca te joci decat SAMP,instalezi decat SAMP,fara alte jocuri.

Sau iti cumperi un HDD ,mai mare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.