Jump to content

RPG Gangs logo's

MefX
 Share

Recommended Posts

Textul este bine incadrat, imi place logourile sunt frumoase si se potrivecs intre text, felicitari!

Ai nu ma innebuni =))

@Sunt frumoase, dar le cam strica Iner Shadow ala si unele nu prea se potrivesc cu render-ul, oricum felicitari...

Aceste logo-uri, după părerea mea, au ieșit chiar foarte bine. Imi plac absolut toate, mai ales cea de la Southern Pimps, însă cred că ar fi trebuit să pui și textul PIMPS, tot cu culoarea mov. Oricum, felicitări pentru munca depusă.

Arata bine ,dar mi se pare sters textul,e buna ideea , oricum felicitari pentru munca depusa, sa stii ca nu o zic din rauate, asta e o simpla opinie :)

Imi plac ,sunt aranjate frumos ,doar textul e putin ciudat.

O mai faking gad. Astea ziceti voi ca sunt frumoase? Icon-urile sunt oribile, la ELC, 69 Pier, Pimps, Avispa, GSB, RDT si Tsar Bratva, iar de celelalte n-am zis nimic pentru ca nu m-am obosit sa le ofer un loc in memoria mea. Cum a zis si Zoom, inner shadow-ul strica foarte tare, iar fontul (Transformers cu bold, daca nu ma insel) ar fi fost ultimul font pe care l-as fi folosit.

*Nu sunt hater... doar mi-am dat cu parerea intr-un mod mai agresiv din cauza celor care au spus sa-si dea cu "parerea" ca sa le apara un numar in + sub avatar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.