LuisDevil Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Salut! De unde imi pot cumpara o masina personala? Nu rent sau de la cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aS Florin26 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Poti lua de la ds Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuisDevil Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Poti lua de la ds ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
aS Florin26 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 unde gasesc un vehicle dealership? cautama pe samp si te duc eu acolo numa sa nu fiu afk sau da /service taxi si zi sa te duca la dealership Link to comment Share on other sites More sharing options...
South mR zEw Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Poti sa cumperi masina personala de la diferiti km. Fiecare masina are un pret anume. Poti sa imi cumperi o masina cu kilometri sau una noua in functie de suma pe care o detii. Eu iti sugerez sa nu iti cumperi masini cu foarte multi km. In cazul in care vrei sa faci afaceri si sa iesi pe frofit cu vanzarea masinilor, cumperi masini cu km putini cu o suma cat mai mica posibila.Dupa care incerci sa o vinzi cu 1.000-2.000$ in plus. Sau mai ai alta varianta. Poti sa iti cumperi masini cu bani reali de la shop. Masinile achizitionate cu bani reali nu se pot vinde la alti playeri. Poti sa o tii pentru tine sau o bagi la Dealer Ship. La Dealer Ship iei o anumita suma pe masina. Daca iti vei cumpara un Infernus(exemplu) cu 50euro si o vinzi in game la DS, primesti suma de 600k+(600.000$+). Sper ca ti-am fost de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I c e Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nu se face topic pentru o intrebare. Daca vrei sa mai intrebi cate ceva o poti face aici -> http://forum.b-zone.ro/topic/8840-intrebari-si-nelamuriri/page__st__6760 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.