Jump to content

Prezentari Factiuni - Comanda

iRedZi aka iRi

Recommended Posts

Salut!

Daca ai dat click pe acest topic, inseamna ca vrei o noua prezentare moderna pentru factiunea ta.

Eu, folosesc cele mai moderne programe, precum si programe smooth cum ar fii cleo smooth camera(nu stiu daca voi primii aprobarea lui Kelton pentru asa ceva, dar rezolvam noi) Iar pentru editare, folosesc Sony Vegas si AAE.

Va asigur ca clipurile o sa iasa cat de perfect va doriti, la mine, perfectiunea fiind un criteriu. Nici un anim nu o sa treaca neobservat, nici un fundal, nimic, totul va fi ca la carte.

De asemenea, obisnuiesc ca pe clipuri sa folosesc asa numitele Color Correction. Daca nu stiti ce sunt, ei bine ele fac o diferenta majora dintre imaginea originala si cea care editata, schimbandu-i celei originale de la culoare pana la contrast si alte chestii.

Diferenta: Original: iMs0zfl.png

Editat: K7Qpgr8.png

Aceste Color Correction-uri pot fii editate in sute de mii de feluri, dumnevoastra veti putea alege la crearea clipului daca vreti una din cele existente, sau sa va creem una noua.(sunt incluse in pret)

Acestea pot fii de la Hard CC(Color Correction) care e foarte tipator si luminos la Light CC cum e cel de mai sus, culori definite si multe altele.

Spre deosebire de altii care fac asta, eu nu vreau credit pe clienti.b-zone, eu doresc banii pentru aceste clipuri, in-game pe serverul RPG1 ( rpg.b-zone.ro )

Daca ceva nu ca convine, efectul sau orice altceva, se poate schimba, fara probleme.

Daca vreti sa lasati o oferta, o puteti face in joc cand sunt on la numarul de telefon: 222-8883

Sau mai jos dupa modelul urmator:

Nick pe RPG1:

Factiunea la care vreau prezentarea:

Rank-ul care il detin(minim rank 4):

Alte precizari:

Iar cand cererea o sa va fie acceptata , vom discuta toate cele necesare.

Va asigur ca va fi o gura de aer proaspat!

ATENTIE! Nu fac pe RPG2, Doar pe RPG1!

De indata ce voi face prima prezentare, voi revenii la edit cu clipul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.