Ionut1213 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Propun adaugarea unui shop de animale adica sa poti cumpara oua de animale si sa iti faci ferma ! Eu unu nu am gasit niciun animal pe mapa si mai ales este foarte importanta pielea de la cow/horse ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Dudue Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Shopul nu este inca gata. Magazinele nu sunt complete, asteptati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu99 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Eu unu nu am gasit niciun animal pe mapa si mai ales este foarte importanta pielea de la cow/horse ! Mă, dacă voi nu staţi într-un loc anume şi liber, nu se va spawna niciodată.. şi unde în pădure anume, unde e liber terenu pe'acolo îs caii, în păduri îs vaci, oi, porci. Eu zic că dacă mai pune şi ouă de vaci, oi, porci, etc. strică gustul jocului, eu nu ştiu, face cum vrea kaZepa. Sunt PRO doar spawner de CAL - Preţ între: 2500 şi 5000 $ ! Edited September 2, 2013 by Alexutzu1234756 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu1 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Mă, dacă voi nu staţi într-un loc anume şi liber, nu se va spawna niciodată.. şi unde în pădure anume, unde e liber terenu pe'acolo îs caii, în păduri îs vaci, oi, porci. Eu zic că dacă mai pune şi ouă de vaci, oi, porci, etc. strică gustul jocului, eu nu ştiu, face cum vrea kaZepa. Sunt PRO doar spawner de CAL - Preţ între: 2500 şi 5000 $ ! Corect.Eu am gasit gaini si vaci in prostie pe la zona cu zapada dar nu am avut lesa.Cai am deja 6 din 3[de la RobDogg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Shop-ul este incomplet. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts