Jump to content

Myths team

4FS Strandy

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul acestui topic, subiectul este legat de miturile jocului. O echipa de playeri organizeaza excursii la miturile jocului.

Orice mit vine cu o poveste langa el, asa ca totul merita. Nu suntem "tepari", deci va puteti baza pe o echipa buna.

Dupa cum probabil ati vazut pe Youtube sau alte site-uri, sunt foarte multe "mituri" cu Bigfoot sau mai stiu eu ce. Ei bine, acelea sunt doar mituri neplauzibile, cu diverse moduri. Ei bine, noi va prezentam mitirui 100% reale, confirmate chiar de RockStar. In urma documentarilor de pe surse sigure, si dupa multe expeditii, am aflat povesti bune, pentru fiecare din mituri.

Nu am deschis acest topic pentru mistouri sau altceva, doar vreau sa implic jucatorii mai mult in acest joc. Nu accept mistouri. Fac acest lucru doar pentru persoane serioase, care vor sa inteleaga mai multe.

Lista de mituri:

-Caruciorul parasit si lumina misterioasa. - 500$

-Biowell. - 1000$

-Casa Catalinei(+ poveste) - 1500$

-Ingerul de pe piatra.- 500$

-Ghost lake. - 500$.

-Hell house. - 1000$

-Sacii cu cadavre.(Intreaga poveste). 2000$

-The "Fault Line". - 1000$

-Grafity fantoma.(dupa ora 22) - 1000$

-Cavoul luminat. - 1000$

-"Zombotech Corporation". - 1000$

-Harta unde au fost vazute OZN-uri, si 69 de poze cu OZN-uri. - 3000$

-Tunelul de la "Big Ear" - 500$

-Tunelul subacvatic din San Fierro. - 500$

-Reclama sparta. - 500$

-Podul rupt. 500$

-Vulcanul artezian. - 500$

-Povestea fermei parasite. - 1000$

(Lista va fi editata pe masura ce descoperim alte mituri sau povestile celor existente).

ATENTIE!!!

Se palteste de persoana, chiar daca sunteti un grup mai mare!! Reducerile sunt valabile la fiecare persoana.

Daca doriti sa vizitati toate miturile, veti primi o reducere, la 15.000$.

Acceptam si "caterinca", dar in limita bunului simt. Vrem ca totul sa iasa perfect.

Oferim si recompensa celor ce vor sa aduca in plus un mit. Acesta il astept prin PM. Mitul trebuie sa contina poveste, si dovezi cum ca e plauzibil in sa:mp, si nu in single player. Veti obtine 5000$ pe mit.

Daca veti face mistouri, sau veti strica excursia prin DM sau mai stiu eu ce, vom anula excursia iar banii nu se vor returna.

Toate excursiile vor fi dupa ora 20:00, in cazurile unor mituri speciale, vor fi dupa ora 22:00.

In functie de vizitatori, excursa va avea loc cu o masina de tip Burrito, sau Bus.

ATENTIE!

Pretul miturilor include si aparat foto, si drumul, si combustibilul!

Pana acum, singuri ghizi sunt : Strandy si Cezz.

Cine vrea sa se alature trebuie sa vina cu un mit plauzibil, si sa arate ca stie sa il explice. Acesta ma va contacta in game.

Dupa terminarea excursiei nu vreau sa aud explicatii de genul " Il stiam, esti degeaba " sau alte mesaje. Vom incerca sa facem excursii cat mai interesante, si cu povesti bune. Unde scrie in lista " + poveste ", este o poveste mai lunga decat cea obisnuita.

Unde sunt mai multi, si distractia e mai mare. La grupurile de 10 playeri+ primiti reducere de 50%!!!

Toate acestea fiind spuse, cei ce vor sa participe excursiilor sunt rugati sa posteze aici dupa urmatorul model:

Nick:

Level:

Grupul meu este format din:

Miturile dorite:

Alte precizari:

Retrag , nu sunteti seriosi.

Am dat niste bani in + si nu mii returnati.

Edit : Ok Cezz daca asta este o afirmatie falsa. Arata ss unde ai returnat banii . Treaba a fost asa : Am dat banii , a inceput excursia si am spu ca vreau sa plec si sa facem excursia mai incolo ca tot v-am dat banii. Nu ati fost deacord nici sa facem excursia mai incolo nici sa-mi inapoiati banii.

Acesta este un topic facut la bataie de joc doar ca sa va ia banii . Ce intelegeti prin :" Daca veti face mistouri, sau veti strica excursia prin DM sau mai stiu eu ce, vom anula excursia iar banii nu se vor returna. "

Cu ce am stricat eu excursia ? Ca v-am dat banii si am spus sa facem excursia mai tarziu?

Sincer, asta este bataie de joc!

Nick: Sebi_Jr

Level: 47+

Grupul meu este format din: UNU , UNU ,UNU = UNU

Miturile dorite:

Harta unde au fost vazute OZN-uri, si 69 de poze cu OZN-uri. - 3000$

Cavoul luminat. - 1000$

Vulcanul artezian. - 500$

Ingerul de pe piatra.- 500$

Biowell. - 1000$

Ghost lake. - 500$.

Hell house. - 1000$

The "Fault Line". - 1000$

Alte precizari: Cum se face plata?

In total am sa-ti dau $8,500

Astept Quote.

Cererea excursiei acceptata. Te voi contacta eu in-game dupa ora 20:00. Banii vor fi acordati inaintea excursiei. Aparatul foto este inclus in pret

Nick: iRi.

Level: 29

Grupul meu este format din: Eu

Miturile dorite: -Caruciorul parasit si lumina misterioasa. - 500$

-Biowell. - 1000$

-Ghost lake. - 500$.

-Hell house. - 1000$

-Cavoul luminat. - 1000$

-Podul rupt. 500$

In total: 8k

Alte precizari: .

Nick: iRi.

Level: 29

Grupul meu este format din: Eu

Miturile dorite: -Caruciorul parasit si lumina misterioasa. - 500$

-Biowell. - 1000$

-Ghost lake. - 500$.

-Hell house. - 1000$

-Cavoul luminat. - 1000$

-Podul rupt. 500$

In total: 8k

Alte precizari: .

Cererea excursiei acceptata. Te voi contacta eu in-game dupa ora 20:00. Banii se vor acorda inainte de excursie. Aparatul foto este inclus in pret.

Deja am inceput sa avem probleme cu cei care au venit in excursii.

Daca va lasati AFK / iesiti / va comportati aiurea banii NU SE VOR MAI RETURNA !

Nu acceptam persoane care se plang ca au facut greseli si apoi au pierdut banii sau persoane care au venit in excursie ca sa incurce bunul mers al acesteia.

Daca veti face mistouri, sau veti strica excursia prin DM sau mai stiu eu ce, vom anula excursia iar banii nu se vor returna.

Bafta !

Semnat: Cezz (Co-Organizator)

Nu mai face afirmatii false.

Edit : Ok Cezz daca asta este o afirmatie falsa. Arata ss unde ai returnat banii . Treaba a fost asa : Am dat banii , a inceput excursia si am spu ca vreau sa plec si sa facem excursia mai incolo ca tot v-am dat banii. Nu ati fost deacord nici sa facem excursia mai incolo nici sa-mi inapoiati banii.

Acesta este un topic facut la bataie de joc doar ca sa va ia banii . Ce intelegeti prin :" Daca veti face mistouri, sau veti strica excursia prin DM sau mai stiu eu ce, vom anula excursia iar banii nu se vor returna. "

Cu ce am stricat eu excursia ? Ca v-am dat banii si am spus sa facem excursia mai tarziu?

Sincer, asta este bataie de joc!

prietene nu face tu pe raul ca nu ajungi nicaieri. Nu vreau a ajungem sa postam aiurea in acest topic. Ai dat banii, a inceput excursia, iar fratele tau a spus ca pleaca. Ai cerut sa dau banii inapoi, ca a plecat fratele tau?! Ti-am spus ca nu se returneaza, a fost treaba lui ca a vrut sa plece. Te.ai suparat, ai dat [/q]. De ce suntem NOI neseriosi? Inceteaza cu "stricatul topicului".

Ma nu mai postati aici.Dati bani degeaba + ca e copiat de la mine.Am facut un topic asemanator la events acum juma de an cu contul speedygonzales22700.

Plus ca ce ziceti voi nu e mai nimic.Ajungeti la biowell,aici se zice ca nush ce si etc.Atata.Daca sunteti interesati de mituri cautati pe youtube.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.