Anaser Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Acest film e al doilea prequel al filmului Wrong turn şi este continuarea directă a filmului Wrong Turn 4 – Bloody Beginnings. Un mic oraşel din West Virginia găzduieşte legendarul festival “Mountain man” de Halloween. Astfel se strâng o mulţime de petrecăreţi costumaţi pentru o noapte sălbatică de muzică şi băutură. Dar o familia de canibali care a scăpat în partea precedentă distrug distracţia când joacă celebrul joc Trick and treat cu un grup de studenţi veniţi la petrecere. Trailer: Parere personala:Un film foarte reusit,l-am vizionat azi si chiar mi-a placut insa dupa parerea mea un film horror ar trebui sa ne "sperie" insa acest film a avut doar scene sangeroase.Mi-a placut mai mult povestea decat filmul,per total e ok. Regia:Declan O'Brien Cu:Doug Bradley, Camilla Arfwedson, Roxanne McKee, Paul Luebke Gen film:Horror,Thriller Durata:87 minute sursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLESOiD Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Destul de tare filmul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts