Jump to content

Portofoliu Smoke2833

Quaff
 Share

Recommended Posts

Am zis sa-mi pun si eu aici lucrarile mele de incepator(nab paralel cu photoshopul). Sper sa va placa!

P.S: Nu ma criticati pentru ca nu ma ajutati deloc! Dati sfaturi/pareri.

yV6JviT.pngztpHGDm.png690CJwn.png64bbE35.pngxVsm5zW.pngMbwuUpB.png7tPisFz.pngPrA9wtS.pnglKFbFQ7.pngpVFWMT5.pngVapwyVe.pngJXHHQ4N.png

Logouri:

d2ZO4Gr.png

zBvYasf.png

Qy8N9QI.png

Semnaturi:

pEkkekp.pngizcq1az.pngAAZCQ3J.png

Super!Nu te lasa!Faci lucrari excelente!

Interesante lucrarile tale .Te sfatuiesc sa folosesti fonturi mai complexe ,am vazut ca ai folosit acelasi font cam la toate avatarele .

Inca ceva ,vezi marimea avatarelor ...am vazut ca unele sunt cam maricele . In rest e ok ,continua si vei vedea rezultate.

Imi place foarte mult acest sign .Fontul nu prea vine bine acolo ,si cam strica totul. Felicitari !

izcq1az.png

Edited by Kalvin

Interesante lucrarile tale .Te sfatuiesc sa folosesti fonturi mai complexe ,am vazut ca ai folosit acelasi font cam la toate avatarele .

Inca ceva ,vezi marimea avatarelor ...am vazut ca unele sunt cam maricele . In rest e ok ,continua si vei vedea rezultate.

Imi place foarte mult acest sign .Fontul nu prea vine bine acolo ,si cam strica totul. Felicitari !

izcq1az.png

Iti multumesc foarte mult, chiar acum am lucrat cateva avatare. Apropo, va rog sa mai lasati si altii pareri pentru ca topicul asta parca ar fi mort.. Nu vreau ca cineva sa mi-l inchida, vreau ca voi sa imi lasati pareri/sfaturi, iar eu sa postez aici lucrarile facute recent de mine.

Lucrarile noi:

LwAkd0I.pngrcz2Awg.pngtezkO3g.pngvdpqw9J.pngwKTrEsH.png

Ca tot stau toata ziua in Photoshop, hai sa mai postez si pe aici ce am mai facut:

GKRlrG4.pngwWE5k1B.pngpLxQ8v9.pngVhNSRZz.pngggP6fR8.png

EXlEEGu.png (Poza asta nu e pare simpla.. Dar are cateva efecte care se observa doar cu atentie)

Frumoase creatii dar mai ai un pic de lucrat la text

Bafta! Astept lucrari noi !

Frumoase creatii. Esti super bun. Felicitari.

Bafta mai departe!

Felicitari pentru lucrarile create .

Multumesc tuturor pentru pareri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.