Quaff Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Am zis sa-mi pun si eu aici lucrarile mele de incepator(nab paralel cu photoshopul). Sper sa va placa! P.S: Nu ma criticati pentru ca nu ma ajutati deloc! Dati sfaturi/pareri. Avatare: Logouri: Semnaturi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FB Sapunel Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Super!Nu te lasa!Faci lucrari excelente! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quaff Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 (edited) Super!Nu te lasa!Faci lucrari excelente! Multumesc frumos, uitati aici si cateva lucrari noi: Edited September 14, 2013 by XD Smoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalvin Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 (edited) Interesante lucrarile tale .Te sfatuiesc sa folosesti fonturi mai complexe ,am vazut ca ai folosit acelasi font cam la toate avatarele . Inca ceva ,vezi marimea avatarelor ...am vazut ca unele sunt cam maricele . In rest e ok ,continua si vei vedea rezultate. Imi place foarte mult acest sign .Fontul nu prea vine bine acolo ,si cam strica totul. Felicitari ! Edited September 15, 2013 by Kalvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quaff Posted September 17, 2013 Author Share Posted September 17, 2013 Interesante lucrarile tale .Te sfatuiesc sa folosesti fonturi mai complexe ,am vazut ca ai folosit acelasi font cam la toate avatarele . Inca ceva ,vezi marimea avatarelor ...am vazut ca unele sunt cam maricele . In rest e ok ,continua si vei vedea rezultate. Imi place foarte mult acest sign .Fontul nu prea vine bine acolo ,si cam strica totul. Felicitari ! Iti multumesc foarte mult, chiar acum am lucrat cateva avatare. Apropo, va rog sa mai lasati si altii pareri pentru ca topicul asta parca ar fi mort.. Nu vreau ca cineva sa mi-l inchida, vreau ca voi sa imi lasati pareri/sfaturi, iar eu sa postez aici lucrarile facute recent de mine. Lucrarile noi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRa Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Frumoase creatii dar mai ai un pic de lucrat la text Bafta! Astept lucrari noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turlea Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Frumoase creatii. Esti super bun. Felicitari. Bafta mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC Anthony Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Felicitari pentru lucrarile create . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quaff Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 Ca tot stau toata ziua in Photoshop, hai sa mai postez si pe aici ce am mai facut: (Poza asta nu e pare simpla.. Dar are cateva efecte care se observa doar cu atentie) Frumoase creatii dar mai ai un pic de lucrat la text Bafta! Astept lucrari noi ! Frumoase creatii. Esti super bun. Felicitari. Bafta mai departe! Felicitari pentru lucrarile create . Multumesc tuturor pentru pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts