Jump to content

Problema Monitor

xHeeKeeR
 Share

Recommended Posts

Nick: xHeeKeeR

Ce problema ai?: Cu monitoru

O scurta descriere a situatiei:Am o problema cu monitoru la pc ...deci de cateva zile aprind pcu monitoru sta rosu (ledu de la el ) apoi cand se aprinde se face verde si licare cand verde cand stins.... nu am idee de la ce poate fi apoi astept 3min sa apara screensaveru si misc de mouse si apare winu tin sa precizez ca nu se aude nici sunetu cand il aprind , acum am stins pc acum 2-3 ore l-am aprins acum 10min si nu mai merge deloc monitoru aprind pc totu bine merge prefect monitoru sta negru si licare leduletu de la el cand verde cand stins in continuu si cu pcu stins la fel face banuiesc ca problema e de la monitor.. am scos cablu de alimentare am scos tot de prin el nimic nu stiu care poate fi problema acum nu mai apare screensaver nimic..

Screenshot: -

Alte precizari: Va rog sa ma ajutati cu un sfat macar de la ce poate fi.

Nick: xHeeKeeR

Ce problema ai?: Cu monitoru

O scurta descriere a situatiei:Am o problema cu monitoru la pc ...deci de cateva zile aprind pcu monitoru sta rosu (ledu de la el ) apoi cand se aprinde se face verde si licare cand verde cand stins.... nu am idee de la ce poate fi apoi astept 3min sa apara screensaveru si misc de mouse si apare winu tin sa precizez ca nu se aude nici sunetu cand il aprind , acum am stins pc acum 2-3 ore l-am aprins acum 10min si nu mai merge deloc monitoru aprind pc totu bine merge prefect monitoru sta negru si licare leduletu de la el cand verde cand stins in continuu si cu pcu stins la fel face banuiesc ca problema e de la monitor.. am scos cablu de alimentare am scos tot de prin el nimic nu stiu care poate fi problema acum nu mai apare screensaver nimic..

Screenshot: -

Alte precizari: Va rog sa ma ajutati cu un sfat macar de la ce poate fi.

Incearca cu un alt cablu de alimentare. Verifica daca cablul VGA/HDMI/DVI(depinde ce ai tu) face contact bine cu monitorul/placa video.

Verifica-ti daca n-ai indoit cablu care vine in Monitor. Daca nu merge scoate-l pe ce-l din unitate si baga-l in monitor si pe ce-l din monitor baga-l in unitate, poate asa iti merge.

hmmm ar fi o chestie mersi de sfat !!! revin si iti spun situatia.

este din cauza de la placa video , ori sa ars ori nu este instalata bine , ai putea sa incerci cu alt monitor si daca face la fel este de la placa video.

mi-a spus un vecin ceva de restart la bios? s-ar putea sa fie totusi de la plaja video dar monitoru nu merge adica daca bag cablul de alimentare monitoru face beculetu cand stins cand aprins in continuu nu sta rosu cum ar trebuii... si cand aprind pc la fel aici m-as baza ca e de la monitor :-?

Tek , degeaba o scoate și o bagă pentru ca este de la placa video... încearcă sa pui altceva pe monitor gen un laptop sau sa încerci monitorul alt undeva ... degeaba scoți și bagi cabluri , ca este probleme de la placa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.