Wonderman Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 ...Deci Filmarile Se Vor Tine Vinerea Viitoare De La Orele 20....ca Saptamana Asta Am Tezele...Sper Sa Ma Intelegeti Bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ai dreptate florinacyo , este ideea lui Snickers [ http://b-zone.ro/rpg/filmulete/ ] dar oricum a sters videoclipul deci cred ca nu are cum sa plagieze . scz 4 off dar am vrut sa'mi spun parerea. Bafta}{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonderman Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 ....App....Voi Avea Si Nevoie De Un Cameraman Bun Cererea Pt Cameraman Se Va Face Astfel nick: Ai Experinta In Acest Domeniu? esti deacord sa acepti toate comenzile regizorului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 nick: edusca si 2 de 0 rol: mafiot ( gasiti si pentru mine ceva ) esti deacord sa acepti toate comenzile regizorului ? da/nu : vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonderman Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 edusca00_Respins...Numai Sunt locuri La Mafioti...Scz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDx Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Azi este Vineri la ora 20:00 sa fiti on pe server Daca merge servarul Azi este Vineri la ora 20:00 sa fiti on pe server Daca merge servarul #036; Azi este Vineri la ora 20:00 sa fiti on pe server Daca merge servarul #036; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnickerS2 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ai dreptate florinacyo , este ideea lui Snickers [ http://b-zone.ro/rpg/filmulete/ ] dar oricum a sters videoclipul deci cred ca nu are cum sa plagieze . scz 4 off dar am vrut sa'mi spun parerea. Bafta}{ Filmul nu este sters ...ci l-am pus pe alt Link Adress Pentru Cel cu Ideea (mea) : Mereti ma la gara...ca numa sa plagiati stiti...dupa cum vezi....scenariul 90 % este ca al meu...e frumos sa copiez atunci cand ti-e lene sa dai ON la materia cenusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonderman Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 ...Imi Cer Scz...Acuma Am Vazut Si Yo Filmul... Imi Cer Scz Dar Nu Stiam.....Deci Filmul Nu Mai va Avea Loc....Imi Cer Scz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ...Imi Cer Scz...Acuma Am Vazut Si Yo Filmul... Imi Cer Scz Dar Nu Stiam.....Deci Filmul Nu Mai va Avea Loc....Imi Cer Scz.. Fii mai atent... .Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts