radulescu09 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Buna , am si eu o problema exact ca el : http://forum.b-zone.ro/topic/103621-probleme-cu-samp/ , dar eu nu am volan sau pedale am sters jocu l-am bagat , si tot asa dar nimic . Ma puteti ajuta ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Încearcă să scoți USB-urile, joystick-urile, cât și adaptoarele speciale pentru diferite tipuri de jocuri. Totodată vezi să nu fi umblat pe la setările jocului, și încearcă să le dai pe DEFAULT. Dă restart la joc, cât și la laptop / calculator și încearcă iar. Sper să îți fie de ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radulescu09 Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 Vreau sa-ti multumesc foarte muult ! deci problema asta am avut-o de 2 zile ! , fratele meu facea muzica si a bagat consola deaia si din cauza ei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Scoate tastatura si mouse si dai restart, dupaia bagale la loc si dai inca un restart, asa va trebui sa-ti mearga. @ ps: Vezi ca am un model de postare, respecta-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.