RisK Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) Salut Cei ce doresc un avatar ca asta personalizat sa dea un + la acest post si sa posteze dupa acest model. Model: Text1: Text2: Culoare text1: Culoare text2: Precizii:Din ce parte vreti sa apara textul si unde sa se duca(se poate si sus jos): Edited September 14, 2013 by RisK Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) Text1:syz Text2:ness Culoare text1:albastru Culoare text2:alb ..Da.. nu mai cersi atatea + uri`, ...Eu am facut asa la misto, nu cred ca acest topic este bine pus aici, posturi ..spam, cel mai bine sa raspunzi la cereri daca esti atat de darnic..sa sti ca te straduiesti in 1 minut il faci.. Edited September 14, 2013 by syzness Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 (edited) Da + mai intai la post si iti fac si.. de ce s anu cer +? eu am muncit , macar asa sa ma rasplatesti Edited September 14, 2013 by RisK Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Daca faci ceva o faci din placere. Nu stai ca ceri plusuri, din cate ai vazut si tu in celelalte topicuri acordarea plusului ramane la alegerea utilizatorului, nu ii poti obliga sa-ti dea plus pentru o creatie. CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts