Jump to content

EndWar Online (EWO)


Daves
 Share

Recommended Posts

EndWar Online (EWO)

Joc gratuit, platforma PC, strategie

 

 

EndWar Online (EWO) este un nou joc free-to-play anuntat de Ubisoft, care este dezvoltat de studioul din Shanghai pentru browserele next-gen. EndWar Online va fi un joc de strategie MMO, care va da posibilitatea gamerilor sa participe la lupte in timp real PvP. Jocul va avea si misiuni PvP, cu peste 80 de unitati la dispozitie. Acestea se vor dezvolta in funtie de experienta acumulata si vor semana cu masinariile de lupta actuale, jucatorii urmand sa aiba la dispozitie tancuri, avioane si elicoptere.

 

 

Din punctul de vedere al scenariului, EndWar Online va avea loc la 10 ani dupa evenimentele din primul joc al seriei, lansat in 2008. EndWar a pus bazele celui de-al Treilea Razboi Mondial, trei factiuni fiind angrenate in lupta pentru victoria suprema: Statele Unite ale Americii, Federatia Europeana si Rusia. Intregul conflict a fost pornit de la explozia pretului barilului de petrol si o serie de misiuni militare pentru sabotarea anumitor proiecte militare si civile. Toate cele trei factiuni se lupta intre ele, fara nicio alianta intre ele.

 

 

 

Edited by Daves
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.