Killi Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea:Nu merge sa intru in Game, sa sun pe skype, imi zice ca am o problema la sunete. Screenshot (în caz că este necesar): http://postimg.org/image/bv6e8w89r/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Du-te la Start > si scrie in Run dxdiag. Deschide dxdiag si mergi la casuta cu Sound. Ce scrie acolo la Notes? Pune o poza, asa ar fi cel mai bine sau fa un printscreen. Incearca totodata sa dai update la cardul audio, ar trebui sa iti apara ceva in bara asemenea unui "INFO" prin care ai putea updata. Totusi, astept raspuns. Sper ca te-am ajutat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killi Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Du-te la Start > si scrie in Run dxdiag. Deschide dxdiag si mergi la casuta cu Sound. Ce scrie acolo la Notes? Pune o poza, asa ar fi cel mai bine sau fa un printscreen. Incearca totodata sa dai update la cardul audio, ar trebui sa iti apara ceva in bara asemenea unui "INFO" prin care ai putea updata. Totusi, astept raspuns. Sper ca te-am ajutat! Acest computer nu poate reda conținut audio deoarece serviciul Windows Audio nu este activat. Activați acest serviciu utilizând Consola de gestiune a serviciilor. Nu s-a găsit nicio placă de sunet. Dacă este de așteptat să existe una, instalați un driver de sunet furnizat de producătorul de hardware. uite ce imi zice, quote urgent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Acest computer nu poate reda conținut audio deoarece serviciul Windows Audio nu este activat. Activați acest serviciu utilizând Consola de gestiune a serviciilor. Nu s-a găsit nicio placă de sunet. Dacă este de așteptat să existe una, instalați un driver de sunet furnizat de producătorul de hardware. uite ce imi zice, quote urgent! Păi instalează driverul pentru sunet cu CD-ul primit de la Windows în cazul în care l-ai achiziționat. Aceasta e problema, faptul că nu ai placa de sunet instalată. Dacă nu ai CD / stick cu acest driver încearcă să îl downloadezi de undeva, dar pe riscul tău. Aceste fișiere de pe internet pot conține diverși viruși. Nu voi pune un link aici pentru a nu se interpreta keylogger. Caută pe Google "Windows Audio driver". Încearcă să îl găsești pe cel potrivit pentru computerul tău. Dacă ai Windows 7 64 bits, ia driverul specific. Dacă nu ia-l pe cel pentru 32 bits. Vezi și proprietățile computerului tău. Dacă ai probleme cel mai bine ar fi să postezi aici: http://forum.b-zone.ro/forum/248-discuiiprobleme-software/ . Sper ca te-am ajutat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killi Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Păi instalează driverul pentru sunet cu CD-ul primit de la Windows în cazul în care l-ai achiziționat. Aceasta e problema, faptul că nu ai placa de sunet instalată. Dacă nu ai CD / stick cu acest driver încearcă să îl downloadezi de undeva, dar pe riscul tău. Aceste fișiere de pe internet pot conține diverși viruși. Nu voi pune un link aici pentru a nu se interpreta keylogger. Caută pe Google "Windows Audio driver". Încearcă să îl găsești pe cel potrivit pentru computerul tău. Dacă ai Windows 7 64 bits, ia driverul specific. Dacă nu ia-l pe cel pentru 32 bits. Vezi și proprietățile computerului tău. Dacă ai probleme cel mai bine ar fi să postezi aici: http://forum.b-zone....bleme-software/ . Sper ca te-am ajutat! regret, utilizatorul de instalare nu gaseste hardware-ul necesar, in sistemul dvs. Verificati-va hardware-ul din nou. Va rugam apasati tasta OK pentru a iesi din utilizatorul de instalare. Asta imi zice cand am intrat cu CD.regret, utilizatorul de instalare nu gaseste hardware-ul necesar, in sistemul dvs. Verificati-va hardware-ul din nou. Va rugam apasati tasta OK pentru a iesi din utilizatorul de instalare. Asta imi zice cand am intrat cu CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Pff, nu stiu exact solutia la acest lucru. Ti-am dat categoria in care sa postezi. Te-as ajuta cu mare placere, dar din pacate nu stiu cum ai putea rezolva acest lucru. Totusi, cred ca ai placa audio stricata sau ai primit driverul gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killi Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Pff, nu stiu exact solutia la acest lucru. Ti-am dat categoria in care sa postezi. Te-as ajuta cu mare placere, dar din pacate nu stiu cum ai putea rezolva acest lucru. Totusi, cred ca ai placa audio stricata sau ai primit driverul gresit. Nu e frate, l-am stins aseara si pe la ora 13:25 cand l-am arpins si am sunat pe cnv pe skype nu a mers...Am Windows de 1an si nu mi-a facut figuri de genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Cred că ai o problemă la driver. Posteză aici http://forum.b-zone.ro/forum/106-hardware/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.