Vladuttzz VO DA Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Arata bine, scuze ca nu am pus avatarul tau, nu prea am fost incantat, stiu nici nu prea ma pricep in PS dar FELICITARI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 @@SQ S o b Y, Mulțumesc mult. @, Nu e nici o problema e strict alegerea ta, nu te pot obliga să porți creațiile mele și mulțumesc pentru apreciere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Imi plac foarte mult lucrarile tale , mai ales ultimele , se vede ca ai avansat . Tine-o tot asa Edited April 14, 2014 by TLG MurrDock Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Imi plac foarte mult lucrarile tale , mai ales ultimele , se vede ca ai avansat . Tine-o tot asa Mulțumesc! #UPDATE: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 #Ai avansat destul de repede fata de altii, iti urmaresc de ceva timp portofoliul, ai inceput de jos, acum esti sus, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Foarte frumoasa creatiia cu text-ul Lisandru,felicitari pentru munca depusa nu am obiectii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Foarte frumoasa creatiia cu text-ul Lisandru,felicitari pentru munca depusa nu am obiectii. Mersi. #UPDATE: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L Alexey Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Felicitari imi plac mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukale Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Awsome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Awsome! Awesome" Foarte frumoase log-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukale Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 @, se putea? Sunt super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 #UPDATE: Link to comment Share on other sites More sharing options...
earthquakesz Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Prima este destul de reușită. A doua creație este foarte, foarte, foarte slabă! În primul rând, i-ai tăiat mâna acelui om, în al doilea rand, capul personajului este prea jos, puteai să-l pui mai sus, iar legat de effecte, no offence, praf! Este prea portocalie toată creația și brightness este foarte ridicat, puteai să scazi shadows si să adaugi clarity mai mare. A treia creație, precum și a patra, nu-mi inspira absolut nimic, nu înțeleg cum ai putut lucra pe acel stock. A 5-a creație însă, este ok! Chiar îmi place majoritatea, exceptând textul, care este destul de blurat. Puteai să-i adaugi un drop shadow pe negru. Ultimul avatar, este unul dintre favorite, dar eu aș fi făcut în așa fel încât să se vada puțin mai mult din farul ambulanței, deoarece ai impresia că este tăiat. Acea semnătură ... textul este low, înspecial cel cu „Jokic”, puteai să alegi altă culoare și să-i dai opacitatea mai mică, pentru a se oglinzi din textul superior. Sper că ai înțeles ce-am vrut să spun și să îmi asculți sfaturile, deoarece eu am vrut să îți dau o mână de ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 (edited) Prima este destul de reușită. A doua creație este foarte, foarte, foarte slabă! În primul rând, i-ai tăiat mâna acelui om, în al doilea rand, capul personajului este prea jos, puteai să-l pui mai sus, iar legat de effecte, no offence, praf! Este prea portocalie toată creația și brightness este foarte ridicat, puteai să scazi shadows si să adaugi clarity mai mare. A treia creație, precum și a patra, nu-mi inspira absolut nimic, nu înțeleg cum ai putut lucra pe acel stock. A 5-a creație însă, este ok! Chiar îmi place majoritatea, exceptând textul, care este destul de blurat. Puteai să-i adaugi un drop shadow pe negru. Ultimul avatar, este unul dintre favorite, dar eu aș fi făcut în așa fel încât să se vada puțin mai mult din farul ambulanței, deoarece ai impresia că este tăiat. Acea semnătură ... textul este low, înspecial cel cu Jokic, puteai să alegi altă culoare și să-i dai opacitatea mai mică, pentru a se oglinzi din textul superior. Sper că ai înțeles ce-am vrut să spun și să îmi asculți sfaturile, deoarece eu am vrut să îți dau o mână de ajutor! Ms mult man. Am înțeles. Legat de ce ai zis despre a treia și a patra creație, e o cerere. Mi s-a zis sa nu adaug text, asta am facut și atât timp cât lui i-a plăcut și a ales acea creație, eu sunt mulțumit. Multă pace! Edited April 29, 2014 by Mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Foarte frumoase avatarele,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Sunt destul de reusite, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saw AV Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Foarte frumoase avtarele, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 (edited) #UPDATE: #Sunteti liberi sa le folositi daca va plac, as aprecia enorm. Edited May 4, 2014 by Mater 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Foarte frumoase avatarele,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Foarte frumoase , felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prodan Official Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Sunt destul de reusite, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted May 4, 2014 Author Share Posted May 4, 2014 (edited) Foarte frumoase avatarele,felicitari pentru munca depusa. Foarte frumoase , felicitari! Vă mulțumesc pentru aprecieri Edited May 4, 2014 by Mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Imi place cum lucrezi te astept cu alte creatii felicitari pentru munca depusa. Edited May 4, 2014 by Jeson Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 #UPDATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts