Jump to content

Portofoliu Mater

MXHIGH
 Share

Recommended Posts

Prima este destul de reușită.

A doua creație este foarte, foarte, foarte slabă! În primul rând, i-ai tăiat mâna acelui om, în al doilea rand, capul personajului este prea jos, puteai să-l pui mai sus, iar legat de effecte, no offence, praf! Este prea portocalie toată creația și brightness este foarte ridicat, puteai să scazi shadows si să adaugi clarity mai mare.

A treia creație, precum și a patra, nu-mi inspira absolut nimic, nu înțeleg cum ai putut lucra pe acel stock.

A 5-a creație însă, este ok! Chiar îmi place majoritatea, exceptând textul, care este destul de blurat. Puteai să-i adaugi un drop shadow pe negru.

Ultimul avatar, este unul dintre favorite, dar eu aș fi făcut în așa fel încât să se vada puțin mai mult din farul ambulanței, deoarece ai impresia că este tăiat.

Acea semnătură ... textul este low, înspecial cel cu „Jokic”, puteai să alegi altă culoare și să-i dai opacitatea mai mică, pentru a se oglinzi din textul superior.

Sper că ai înțeles ce-am vrut să spun și să îmi asculți sfaturile, deoarece eu am vrut să îți dau o mână de ajutor!

Prima este destul de reușită.

A doua creație este foarte, foarte, foarte slabă! În primul rând, i-ai tăiat mâna acelui om, în al doilea rand, capul personajului este prea jos, puteai să-l pui mai sus, iar legat de effecte, no offence, praf! Este prea portocalie toată creația și brightness este foarte ridicat, puteai să scazi shadows si să adaugi clarity mai mare.

A treia creație, precum și a patra, nu-mi inspira absolut nimic, nu înțeleg cum ai putut lucra pe acel stock.

A 5-a creație însă, este ok! Chiar îmi place majoritatea, exceptând textul, care este destul de blurat. Puteai să-i adaugi un drop shadow pe negru.

Ultimul avatar, este unul dintre favorite, dar eu aș fi făcut în așa fel încât să se vada puțin mai mult din farul ambulanței, deoarece ai impresia că este tăiat.

Acea semnătură ... textul este low, înspecial cel cu Jokic, puteai să alegi altă culoare și să-i dai opacitatea mai mică, pentru a se oglinzi din textul superior.

Sper că ai înțeles ce-am vrut să spun și să îmi asculți sfaturile, deoarece eu am vrut să îți dau o mână de ajutor!

Ms mult man. Am înțeles.

Legat de ce ai zis despre a treia și a patra creație, e o cerere. Mi s-a zis sa nu adaug text, asta am facut și atât timp cât lui i-a plăcut și a ales acea creație, eu sunt mulțumit.

Multă pace!

Edited by Mater

Foarte frumoase avtarele, felicitari pentru munca depusa.

Foarte frumoase avatarele,felicitari pentru munca depusa.

Foarte frumoase , felicitari!

Vă mulțumesc pentru aprecieri

TxY0KxU.jpgTKvn0gm.jpg

0TXhYIP.jpgEU3xBPy.jpgX4GIavs.jpg

MYo9kbh.jpglPke6iC.jpgOLlklKq.jpg

dnCKWCm.jpgyIhCj3z.jpg5iUVTso.jpgm2iGpXW.jpgkB4rqtZ.jpg

EOauoIR.jpgc6pwltM.jpgMnz0fkA.jpg

Edited by Mater

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.