Jump to content

[B-Zone TV] Stunts Made By Ghytza112

Ghytza112
 Share

Recommended Posts

Titlu : [b-Zone TV] - RPG.B-Zone.Ro - Stunts

Gen : Actiune

Data : 29 septembrie

Scurta prezentare : In acest videoclip am incercat sa arat mai multe stunturi pe care probabil unii nu le stiu.Astept pareri referitoare la videoclip

Video :

Stunt-urile sunt foarte reusite insa ai fi putut sa faci videoclipul pe serverul Movie. Acolo nu era nimeni sa te deranjeze, puteai lua cate NRG-uri doresti si nu mai aparea kilometrajul in stanga. Succes pe viitor

Stunt-urile sunt foarte reusite insa ai fi putut sa faci videoclipul pe serverul Movie. Acolo nu era nimeni sa te deranjeze, puteai lua cate NRG-uri doresti si nu mai aparea kilometrajul in stanga. Succes pe viitor

Multumesc pentru aprecierea ta , nu a fost o problema sa ma deranjeze cineva deoarece am fost atent la multe detalii, insa la unele filmari mi s-a intamplat sa fiu incurcat, dar pana la urma eu zic ca a iesit bine acest videoclip

A ieşit foarte bine. Faţă de original acesta este cu mult mai bun. Şi după cum am mai zis la celălalt videoclip , stunt-urile sunt noi , originale şi n-am mai văzut pe nimeni să le mai fi făcut.

Te felicit pentru munca depusă.

Îţi promit că îţi dau + când trec de limita de 12h , chiar înainte cu 20 minute am dat un + cuiva.

Edited by MosneguTzz

Frumos, mi-a placut sunt-ul de la CNN LS ( daca nu ma insel ). Daca iti plac stunt-urile, continua sa progresezi. Uite, ca sa mai exersezi, ai un spoiler mai jos :) Si felicitari !

Foarte reusite Stunurile Felicitari... Io pana acum nu stiam multe locurii pe harta unde se pot crea stunuri, cu ajutorul tau am progresat si eu Topic folositor si pentru cei incepatori Multumesc

Va multumesc pentru acele complimente , da intradevar este mai reusit decat originalul , DooMaster iti multumesc pentru acele 2 videouri de unde as putea sa ma inspir sa spun asa , si multumesc elix pentru apreciere , eu am facut acest video repet pentru a arata stunturile pe care unii nu le stiu

Sunt foarte frumoase toate stunt-urile care le-ai facut, felicitari !

@ Dupa mine cred ca mai trebuia niste effecte mai frumoase nu crezi ?

Da aici ai mare dreptate , trebuia sa ma ocup mai mult de frumusetea sa , si aici ma refer la efectele mentionate de tine.Sincer nu ma prea pricep la editarea mai amanuntita , insa la ce am reusit eu sa fac eu zic ca pentru primul videoclip a iesit destul de bine

Stunturile imi sunt cunoscute, bunicel filmul, felicitari pentru efortul depus.

Multumesc pentru apreciere , acum sincer eu nu m-am uitat la nici un filmulet cu stunturi , ele sunt tot ce mi-au venit prin cap

Foarte frumoase stunturi. Bravo! Mai asteptam video-uri frumoase de la tine.

Iti multumesc pentru apreciere , tocmai lucrez de 3-4zile la un nou proiect , de aceasta data stunturile vor fin in SF ,dar am pregatit si 1 surpriza care va aparea la final.

Iti multumesc pentru apreciere , tocmai lucrez de 3-4zile la un nou proiect , de aceasta data stunturile vor fin in SF ,dar am pregatit si 1 surpriza care va aparea la final.

Sper sa nu fie un Screamer... Am o trauma din cauza lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.