Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Biserica Catolică a validat a 69-a vindecare miraculoasă la Lourdes

ALexu
 Share

Recommended Posts

Biserica Catolică a validat a 69-a vindecare miraculoasă la Lourdes

Biserica Catolică a oficiat săptămâna trecută, la Lourdes, ceremonia de recunoaştere oficială a celei de-a 69-a vindecări miraculoase atribuite sanctuarului marian din Franţa.

lourdes_400_01.jpg

Vindecarea s-ar fi petrecut în urmă cu 33 de ani, când Daniela Castelli (azi în vârstă de 67 de ani) a descoperit că s-a vindecat de o boală grea de care suferea "fără nicio legătură cu intervenţiile şi terapiile pe care le-a făcut", după cum a declarat Comisia Medicală Internaţională de la Lourdes, citată de Catholica.

Într-un interviu pentru Radio Vatican, femeia mărturisea că "La început spuneam: ‘De ce eu şi alţii nu?' Pentru o perioadă spui şi gândeşti aşa. Apoi nu am mai gândit astfel! Acum mă gândesc că aşa cum Dumnezeu era lângă mine când sufeream, este alături de alţii. De aceea nu pot să împărtăşesc cu ceilalţi vindecarea, ci iubirea, rugăciunea ca să aibă loc adevărata minune pentru toţi: deschiderea ochilor, pentru că dacă-i deschizi vei vedea nenumărate minuni. Şi mă rog. Nu pot face altceva pentru cei pe care-i întâlnesc decât să mă rog şi să ofer suferinţele mele pentru că viaţa mea, chiar şi după vindecare, nu a fost simplă: suferinţa s-a reîntors, cum se întoarce la toţi... Este normal. Aşadar, când ajung la marginea puterilor ofer suferinţele mele şi ştiu că undeva vor face bine!"

Lourdes este cel mai vizitat loc de pelerinaj catolic din lume şi este situat în sud-vestul Franței.

Sursa:

Click.

Edited by LL Alex

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.