dutu2 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Numele produsului: Cumpar steam Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: deci vreau un steam cu cs 1.6 atat Preţ: 3-4 euro nu dau prin paypal sau transfer bancarc doar prin cod reincarcare orange Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: cod reincarcare Contact: dutica.dutzzu@yahoo.com Imagini: - Alte precizări: Nu vreau tepari oameni seriosi . Spun de acum 1 Nu dau primul codu 2 Intru cu teamwiver In pc la voi 3 Nu va las la mine in pc Va spun de acum Nu dau primul nu incercati:) Nu mai dati add daca nu dati primu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobb Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Crezi ca cineva va avea incredere in tine ? Adica ai facut doar acest post de contul de pe forum, crezi ca va avea cineva incredere in tine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dutu2 Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 Pai eu as vrea sa cumpar nu am chef de tepe am multi care zic ca au steam pe mess dar stiu ca dau ateapa asa ca am facut aici ce-i care vor ma cred ce-i care nu vor sa nu ma creada Mie imi pare rau ca nu ai incredere acum pentru 3-4 euro parca as da teapa Parca ar fi o avere Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDmg Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Am eu steam cu cs1.6 dar tot la fel nu dau primul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.