Jump to content

Problema Imprimanta Hp

DiiDii
 Share

Recommended Posts

Nick: DiiDii

Ce problema ai?: Zgomot ciudat la imprimanta Hp Deskjet F2420

O scurta descriere a situatiei: Totul este ok pana ii dau comanda de imprimare si inainte sa traga foaia, cartusul se duce in partea dreapta si face un zgomot ciudat "cum s-ar invarti doua rotite una peste alta". Dupa aceasta imprimanta functioneaza normal la imprimare si la scoaterea foii, dar la urmatorul print situatia se repeta. Mentionez ca nu-mi recunoaste un cartus (cel color) si pentru a imprima trebuie sa il scot, sa ramana cel negru.

Screenshot: http://postimg.org/gallery/2eb7nnxe/

Alte precizari: Perioada de garantie este expirata.

Edited by DiiDii

Evitaţi sã scoateţi cartuşele, sau le schimbaţi pentru cã din lipsa de experienţã, existã riscul de a strica ceva.

Acum din câte am citit, este posibil sã ai acel cartuş color ( ori gol,ori incompatibil din câte am citit ) sau sã se fi stricat imprimanta ( dacã zici cã sunt nişte zgomote destul de stridente ) asta în cazul în care imprimanta este destul de veche şi apar simptome ciudate, iar aici depinde de modelul imprimantei.

Atâta timp cât nu eşti în domeniu iar problema este de naturã fizicã ( hardware ) singura soluţie pe care o ai, este sã te duci la un service autorizat care sã determine problema.( pot fi cauze multiple, cum ar fi sã se fi blocat ceva în imprimantã, sau sã fie o problemã cu acel cartuş ). Teoretic la problemele de acest gen apare un led ROŞ pe imprimantã, dar aici la fel depinde de modelul imprimantei ).

Scote-o din priza, desfa-o si pune mana si stergeo foarte bine de praf, dupaia dai un pic de din ala care speri geam-uri foarte putin pe o carpa mica si stergi usor praf-ul de pe piesele mici. Asa nu o sa-ti mai faca zgomot. Si mai incearca sa-i dai un Update direct din PC.

Nick: DiiDii

Ce problema ai?: Zgomot ciudat la imprimanta Hp Deskjet F2420

O scurta descriere a situatiei: Totul este ok pana ii dau comanda de imprimare si inainte sa traga foaia, cartusul se duce in partea dreapta si face un zgomot ciudat "cum s-ar invarti doua rotite una peste alta". Dupa aceasta imprimanta functioneaza normal la imprimare si la scoaterea foii, dar la urmatorul print situatia se repeta. Mentionez ca nu-mi recunoaste un cartus (cel color) si pentru a imprima trebuie sa il scot, sa ramana cel negru.

Screenshot: http://postimg.org/gallery/2eb7nnxe/

Alte precizari: Perioada de garantie este expirata.

Cum au zis si cei de mai sus. Deschide-o si sterge-o foarte bine de praf. Daca si asa scoate sunetele acelea inseamna ca imprimanta este prea veche si de aceea scoate sunetele acelea.

Cum au zis si cei de mai sus. Deschide-o si sterge-o foarte bine de praf. Daca si asa scoate sunetele acelea inseamna ca imprimanta este prea veche si de aceea scoate sunetele acelea.

Esti absolut incredibil, omule. Al treilea post inutil, deja ti-am dat warn. Daca noi i-am spus sa faca asta, tu de ce o faci din nou, de dragul de a face posturi?

Primesti suspend.

Salut, eu am o imprimanta 4200c tot de la HP. Eu iti spun din experinta poate ai luat seria gresita de cartus sau poate nu ai luat cartus original de la firma HP. E o probabilitate mare sa nu fie compatibil si sa nu-l recunoasca. Imprimanta este facuta sa isi dea seama de nivelul cartusului, compatibilitate, ect. Multi incearca sa faca cartuse de acceasi seria si mai ieftine, iar cei de la HP au luat masuri.

Mersi dar problema nu e de la cartus e la chestia aia care curata cartusele, cand ar trebui sa le curata se aude un "zanganit" si dupa imprima fara a fi curatate cartusele.

Problema cu cartusul gol este din cauza ca tu ai reincarcat acel cartus am avut aceasta problema, si asa patesti chiar daca el este plin iti zice ca e gol, problema cu sunetele ce pot zice ar trebui sa o verifici daca e cu toate fiulitele ok si curelusele mici de miscare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.