Jump to content

Rezolutie jocuri - Probleme placa video?

Recommended Posts

Salut. Problema este urmatoarea:

Am monitorul asta: http://www.lg.com/uk/monitors/lg-W1942S-lcd-monitor

Si placa video asta: http://www.gpureview.com/geforce-fx-5500-agp-card-158.html nVidia GeForce FX 5500 128 Mb.

Ram: 1 Gb.

Procesor: Intel Celeron 3.06GHz

Hard Disk: 300 Gb (70Gb ocupat). PATA

Sistem de operare: Windows XP.

Si nu pot juca GTA/Sa:Mp la standarde normale. Am lag, fps de 50-60.

Cu ce rezolutie imi recomandati sa joc, sau ce setari sa fac in PC?

Dau + celui care imi da sfatul cel mai util!

@@CemiL,Aceste cerinţe le am şi eu la vechiul meu PC.Încearcă să elimini din bară, toţi consumatorii, cum ar fi messenger,skype,torrent,anti-virus, iar setarile la joc încearcă să le pui urmatoarele:

Rezolutie: 1024x768

Grafică: Low ( nu e nici-o diferenţă între ele )

Din moment ce ai 50-60FPS, jocul rulează foarte bine, ceea ce înseamnă că ai o problemă cu internetul.E recomandat 100mbps având în vedere că serverul are ~1000 jucători.

1. Schimba-ti netul. Nici eu n-am un PC foarte stralucit, dar am un net foarte bun. Iti recomand RDS & NextGen, una dintre ele te va ajuta foarte mult la jocuri.

2. Incearca sa joci la rezoluti minime la joc-uri asa o sa ti se miste mai bine, si nu o sa-ti afeceze foarte mult PC, ma refer suprasolicite.

cu fx5550 de 128 mb, 1gb ram si intel celeron ( single core ) 3 ghz nu joci sa-mp nici pe 800x600x16bits la 50-60 fps-uri, imposibil sa ai atata FPS cu asa piese de 2 lei.

Lag-ul in poate fi cauzat si din cauza net-ului dar eu totusi cred ca din cauza placii video, e totusi placa video din 2004 ....

Schimba placa video, mai pune 1 gb ram si facultativ sa schimbi internetul.

Succes !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.