Jump to content

Elix - Placa Video - PrtScn

Recommended Posts

Nume: Elix

Ce problema ai?: PrtScn la un monitor nou pus la PC

O scurta descriere a situatiei: Salutare tuturor. de curand mi-am schimbat un monitor (Model: "Horzion"). Inainte de ami pune monitoru cu acel model, PrtScn imi ieseau normale acum de cand m-i l-am schimbat pozele de pe prtscn imi ies super aiurea cu o deformare de parca as avea monitoru lat asta de intampla doar cand joc SA:MP si nu au nici claritate am sa va las un prtscn ca dovada sa vedeti poate stiti careva din ce motiv iese asa.

Screenshot: http://i.imgur.com/SXQkYzT.jpg

Alte precizari: Precizez ca poza a fost facuta pe modul FullScreen

Si eu am avut aceeasi problema, cand vrei sa faci o poza pe SA:MP apasa "F8" si se va salva automat in Gta san andreas din folderul My documents.

Va multumesc pentru ajutor la amandoi . informatia ta AHIG6HIL imi e cea mai utila a functionat:D

@@Elix, totusi incearca si ce a zis @. Pozele vor iesi mai bine.

Post inutil. Primesti avertisment verbal, urmand ca la urmatoarea abatere sa primesti warn.

@@BLaze Am incercat ambele variante si le multumesc la amandoi inca odata pentru efortul de a ma ajuta. Am apreciat:) Respectele mele

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.