shadow2cs Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 (edited) Nume: shadow2cs Ce problema ai?: Nu pot gasi driverul LAN ca sa-mi mearga placa de retea O scurta descriere a situatiei: Pai, am inst windowsul la o colega, si nu-i gasesc driverul LAN Screenshot: Alte precizari: Daca ma puteti ajuta sa gasesc driver-ul, va sunt profunt indatorat. Multumesc! Numele la driver: nVIDIA nForce3 250 (CK8S) - LAN Controller (PHY: Realtek RTL8201CL/CP) PCI Edited October 9, 2013 by shadow2cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Intra pe siteul oficial al producatorului placii de baza. Acolo sigur vei gasi driverul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2cs Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 Am cautat si pe site, nu a gasit... Ce am alfat, este ca numele placii de retea este :realtek rtl8201cl 10 100 ethernet lan phy. Dar sa o gasesc... Dumnezeu cu mila, nu dau de el pe net. Ma puteti ajuta va rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Am cautat si pe site, nu a gasit... Ce am alfat, este ca numele placii de retea este :realtek rtl8201cl 10 100 ethernet lan phy. Dar sa o gasesc... Dumnezeu cu mila, nu dau de el pe net. Ma puteti ajuta va rog? Ar trebui sa fie pe CD-ul de la placa de baza, dar banuiesc ca nu-l are. Ai fi putut foarte usori sa rezolvi cu Driver Genius, dar daca n-are internet... Poate-l gasesti aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Incearca sa intri pe aici si caulta realtek, aicia le-am gasit si eu, incearcale pe toate care ti le arata sau daca sti cum se numeste tot driverul il downloadezi si il instalezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2cs Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 Am rezolvat, am folosit Driver Magician si al luat link-ul de dowsnload si l-am descarcat de pe pc la mine. Multumesc pt ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Am rezolvat, am folosit Driver Magician si al luat link-ul de dowsnload si l-am descarcat de pe pc la mine. Multumesc pt ajutor. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts