Jump to content

djvladka

Recommended Posts

salut.am si eu o problema i-am facut fratelui meicontpe server si nu poate intra pe el pt ca trebuie sa dea paseword recoveri ca sa afle parola dar eu inca nu i-am bagat e-mailul la care sa ii trimit. numele lui este 'samsung'

salut.am si eu o problema i-am facut fratelui meicontpe server si nu poate intra pe el pt ca trebuie sa dea paseword recoveri ca sa afle parola dar eu inca nu i-am bagat e-mailul la care sa ii trimit. numele lui este 'samsung'

Salut :)

Una din variante este sa intri aici, iar jos, sub campurile pe care trebuie sa le completezi ai un buton "Forgot your password?". Da-i click pe el si completeaza campurile corespunzator. O alta varianta ar fi sa postezi respectand modelul aici. Dupa parerea mea, ti-as sugera sa folosesti prima varianta, daca nu functioneaza incearc-o pe a doua.

Din spusele sale nu are cum sa dea Recover si presupun ca daca abia ii facuse cont nu a facut poza cu /stats. Cel mai sigur contacteaza un admin cu grad superior si vezi daca te poate ajuta, probabil ca va raspunde in acest topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.