djvladka Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 salut.am si eu o problema i-am facut fratelui meicontpe server si nu poate intra pe el pt ca trebuie sa dea paseword recoveri ca sa afle parola dar eu inca nu i-am bagat e-mailul la care sa ii trimit. numele lui este 'samsung' Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 salut.am si eu o problema i-am facut fratelui meicontpe server si nu poate intra pe el pt ca trebuie sa dea paseword recoveri ca sa afle parola dar eu inca nu i-am bagat e-mailul la care sa ii trimit. numele lui este 'samsung' Salut Una din variante este sa intri aici, iar jos, sub campurile pe care trebuie sa le completezi ai un buton "Forgot your password?". Da-i click pe el si completeaza campurile corespunzator. O alta varianta ar fi sa postezi respectand modelul aici. Dupa parerea mea, ti-as sugera sa folosesti prima varianta, daca nu functioneaza incearc-o pe a doua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Din spusele sale nu are cum sa dea Recover si presupun ca daca abia ii facuse cont nu a facut poza cu /stats. Cel mai sigur contacteaza un admin cu grad superior si vezi daca te poate ajuta, probabil ca va raspunde in acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Contacteaza un admin level 4+ si cu siguranta te va ajuta el, daca nu reusesti sa dai de unu poate face un cont nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvladka Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 multumesc am rezolvat problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.