Jump to content

[B-Zone Battle] Christian UGD vs. ASKK1

B09
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : ChristianUGD
  • Numele celui provocat : ASKK1
  • Tema luptei : O semnatura care sa aiba ca tema masinile din SA:MP.
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): Nu conteaza.
  • Deadline time posting : 24 de ore.

Edited by Christian UGD

1. Bc5HyID.png

2. HP541G9.png

Tinand cont ca nu ati specificat o dimensiune anume vi le-am lasat asa, dar nu prea se incadreaza in limitele unei semnaturi creatiile voastre.

Primul la 10 voturi sau 5 consecutive castiga!

START VOT!

Votez lucrarea #1 in care macar autorul ei s-a chinuit sa decupeze masinile si sa puna un background din cloud's pe spate, aceasta fiind mult mai lucrata decat lucrarea #2 in care creeatorul a pus doar un text si un gradient map si un border.

Amandoua lucrarile sunt slabe.

Edited by Miki

Votez lucrarea nr 2, e mai faina asa simpla cu efectele pe care le are + acel text fata de prima care e full cu efecte

Amandoua lucrari sunt reusite, dar mie imi place mai mult a 2-a.

Votez lucrarea cu numarul 1 deoarece lucrarea cu numarul 2, a pus un font acolo, oleaca de efecte a mai pus un border alb o mica reflectie si atat, cat despre prima lucrare imi place mult ideea cu elegy-ul, 1.

Tinand cont ca in ambele poze sunt folosite efecte de baza, de incepatori, ce nu ating un nivel ridicat de dificultate, cu greu aleg sa votez prima lucrare (#1) datorita faptului ca s-a chinuit sa exprime o semnatura cu un impact vizual.

chiar mai are rost sa argumentez? e clar ca Nr 1 e de 10 ori mai buna decat nr 2

la NR 2 stock-ul folosit e de 2 bani + textul ala ma zgarie pe ochi cand vad aceea amestecatura de gradient oribila. Mai bine scoteai tot textul ca oricum e pozitionat si aiurea

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.