Jump to content

Marik - Problema placa retea

Recommended Posts

Nume: Marik

Ce problema ai?: Problema cu placa de retea nu imi merge.

O scurta descriere a situatiei: Am pus placa de retea in calculator si am instalat driver-ul dar cand bag firul de la net in ea nu imi merge.. iar in Devience maganer imi apare cu semnul exclamarii intr-un triunghi galben..

Screenshot:

HXv1aJf.jpg

CCjVWaz.jpg

Alte precizari:

Ori este de la placa de retea si nu este compatibila, ori nu ai driverul instalat corect / updatat, ori nu ai setat conexiunea la internet.

@@BLaze,

Pai eu la calculatorul acesta am o placa de retea ( integrata ) si doar un slot PCI in care am pus placa noua de retea. Cand o instalez ( dupa cd-ul original ) aleg W7 bla bla bla si la sfarsit imi apare chestia asta cu semnul exclamarii intr-un triunghi... Am incercat sa las windows-ul sa o instaleze dar nimic la fel... oare o fi din bios?

Edited by Marik ZMR

@,

A fost probata chiar la sediul de unde am cumparat-o... La mine nimic.. Insa am gasit cum sa ii dau de cap.. Trebuie sa reinstalez windows-ul...

@,

A fost probata chiar la sediul de unde am cumparat-o... La mine nimic.. Insa am gasit cum sa ii dau de cap.. Trebuie sa reinstalez windows-ul...

Din moment ce ai gasit rezolvare pentru problema, topicul va fi inchis.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.