djvladka Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Salut am si eu o problema de azi dimineata imi apare intruna pe server o eroare si dupa aia imi da crash(eu joc pe acelasi ip cu un prieten pt ca avem conturi premuim si el pateste la fel)puteti sa imi spuneti ce se intampla?Am pus un attach cu o poza mai jos cu ce imi arata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Incearca sa reinstalezi san andreas. Daca nu merge incearca sa folosesti un alt torrent de download, probabil jocul nu este facut bine. Daca nici asa nu merge ai nevoie de o reinstalare de windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvladka Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 da dar dc ne apare la amandoi odata? trebuie sa instalam amandoi SA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Nu necesita sa reinstalati nimic. Aceasta problema apare deoarece zona aceea este extrem de populata si sunt foarte masini. Uneori mai raman masini blocate in Pay & Spray si probabil ca si asta este un factor. Sper ca ti-am fost de ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Nu necesita sa reinstalati nimic. Aceasta problema apare deoarece zona aceea este extrem de populata si sunt foarte masini. Uneori mai raman masini blocate in Pay & Spray si probabil ca si asta este un factor. Sper ca ti-am fost de ajutor! Daca nu ai moduri, raspunsul lui este corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.