ontwerps Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Am sa incep cu sigul facut pentru SOTW 13,pe care din pacate,florin nu mi l`a acceptat pt ca initial l-am trimis cu dimenisuni peste limita.| 17.12.2009 | Science Fiction for SOTW 13 |Spuneti va rog daca va place si daca l-ati fi votat la SOTW (daca vreti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDx Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryTek Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 WoW, e genul meu de semnaturi. Nota 10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 urata rau lumina = 0 integrare =0 text =0 Numai stockul e bun ai aruncat akolo rendere si stockuri asa .. si c4d la vrajeala sa para ceva partea stanga nu se potriveste delok nu vezi?? zici cai ceva de craciun akolo jumate de brad cu blobulete Acea chestie din fata vaporului nui integrata .... dlok in stock Deci lucrarea Prafffff Incearca ceva simplu dar frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Prietene,tu chiar vrei sa te pari interesant,sa pari ca sti totul 1.Eu nu folosesc c4d,asta ca sa vezi cat de multe stii 2.Uita-te pe marile forumuri de PS sa vezi ca sigurile nu se mai fac simple,care sa aiba neaparat integrare.Sigurile mai rebele,cu ceva noi sunt mai frumoase.Check some PS forums. 3.M-am uitat acum ceva timp la tine la creatii si da !Am fost uluit de sigurile tale,nici nu stiu cum de mai am tupeul sa comentez. Sa fim serios cred ca atributiile date de tine sigului meu se potrivesc de minune sigului facut de tine : urata rau lumina = 0 integrare =0 text =0 Numai stockul e bun ai aruncat akolo rendere si stockuri asa .. si c4d la vrajeala sa para ceva partea stanga nu se potriveste delok nu vezi?? zici cai ceva de craciun akolo jumate de brad cu blobulete Acea chestie din fata vaporului nui integrata .... dlok in stock Deci lucrarea Prafffff Oricum multumesc ca ai incercat sa te dai interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 HAHA = )) Creatia asta e de cand ... hooooo mo nascut mama .. n-am mai postat cika fara integrare )) Dati fok copile si fara figuri .. el stie tot are o creatie de ... =)0 vai de ea si imi zice mie vai de capu tau AAa si inca ceva warn up mai citeste regulamentul TIttle changed Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 E draguta continua cu creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE MiStEr Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Sincer e una dintre cele mai frumoase creatii care sigur castiga la sotw 13.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Dezzierr,uite cum facem.Eu te las in pace ,sa te dai interesant, si ca sa vedem care este mai priceput te provoc la un Photoshop Challenge.Check out PRovocari. Misterr din pacate Sig`ul meu nu a fost acceptat la SOTW:) Si multumesc celor care nu posteaza din oftica , si care intradevar cunosc un sig daca e bine facut sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' dupliN Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 ma iNnSsi2.3 ai tupeu .. inca nu esti foarte profesionist sa iti dai parerea . Il provoci la challenge degeaba ca nu prea ai sanse . Da , creatia este frumoasa insa nu prea ai facut ceva fastos la ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Prietene,tu zici ca nu sunt profesionist.Asa e, nici o persoana de pe forumul asta nu este PRO. Insa eu am o experienta de 2 ani in Photoshop CS2 si CS3. Si zici ca nu prea am sanse?Asteapta si vom vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest F4L Bill Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Bravo, e frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draxx0r Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 ON : mie imi place OFF : innssi2.3 nu-l lua in seama pe dezierr asa face la toti.. tu nu stii chestia ca el e zeu ? el s-a nascut cu photoshopul in cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 @ dRaxXxoR Ms mult si sincer,nu l stiu cum e.Insa incep sa mi dau seama cam ce fel de om e. Atat ii mai zic : iL astept cu raspunsul la challenge. @ Bill Ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Hai insine si restu continuati cu off.. terminati si insine posteazati creatile .. dezierr e mai "bulangiu" de felul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORESTEPWOWZORN Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 e frumos :] Continua sa lucrezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Hai ma dezierr ca ti-a inchis gura cu lucrarea asta. E mult peste tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
taHaN Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 mijto, lai facur pe dezierr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Mda,am observat:|.Nu imi propusesem sa iasa scandal... Nu stiu care e problema lui,dar ce sa-i faci. | 18.12.2009 | The Pirates of Carribean Sig | Sincer,nici mie nu prea imi place cum a iesit.Dar am hotarat sa o postez aici ca sa imi sugerati schimbari,idei etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORESTEPWOWZORN Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 In dreapta sus e un punct cam urat iar dimensiune e cam mare in rest e frumoasa ! Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Da,stiu partea aia e cea mai nasoala:) Iar dimensiunea ea 450x190 Ms oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Faine toate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overload Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Mda,am observat:|.Nu imi propusesem sa iasa scandal... Nu stiu care e problema lui,dar ce sa-i faci. | 18.12.2009 | The Pirates of Carribean Sig | Sincer,nici mie nu prea imi place cum a iesit.Dar am hotarat sa o postez aici ca sa imi sugerati schimbari,idei etc. Cam prea luminoasa, textul nu e integrat prea bine, in rest good. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ma sincer la ultima Renderul nu prea se potriveste cu C4D ..... in fine.... incearca ceva mai intunecat putin .... nu zik nu e bine....dar are alt aspect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts