Jump to content

[B-Zone TV] Stunts Part II Made By Ghytza112

Ghytza112
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] - RPG.B-Zone.Ro - Stunts Part II
Gen: Actiune
Data: 25 octombrie
Scurta prezentare: In acest al doilea videoclip al meu facut pe B-Zone am facut stunturi si in San Fierro, sper sa va placa . Astept pareri referitoare la videoclip si desigur un :
rep_up.png!
Link:
http://youtu.be/OcQa2NhsVI4

Edited by BotysGhytza

Imi place clipul, stunturile sunt foarte bune. Cea mai tare faza mi se pare cea de la 1:47, e pur si simplu geniala. Incearca sa-ti faci propriul intro pe care sa-l pui la fiecare videoclip, va da mai bine . Ti-am dat plus.

Imi place clipul, stunturile sunt foarte bune. Cea mai tare faza mi se pare cea de la 1:47, e pur si simplu geniala. Incearca sa-ti faci propriul intro pe care sa-l pui la fiecare videoclip, va da mai bine . Ti-am dat plus.

Ma bucur ca iti place, nu am crezut ca va fi asa interesanta acea faza sincer. Pai inceputul este ca si la primul meu videoclip facut pe b-zone , daca nu l-ai vazut check la spoilerul My Videos si multumesc pentru + !

Edited by BotysGhytza

Boss, te sfatuiesc in felul urmator:

1. Nu mai adauga efectul de Slow Motion la fiecare stunt, decat daca e ceva epic, sincer pe mine ma plictiseste acest efect

2. Fa niste stunturi mai grele, daca vrei ca video-ul tau sa aiba succes mai bine stai 1 luna sa muncesti la el si sa faci stunturi foarte grele si nemaivazute decat 1 zi si sa faci stunturi clasice.

3. Editeaza videoclip-ul cu niste efecte in Sony Vegas.

4. Nu mai folosii acel neon la NRG, este chiar stupid, daca vrei iti dau eu un neon care iti lumineaza mult NRG-ul, ba cu intregime si arata super

Sper ca nu te-ai suparat dar daca urmezi aceste sfaturi o sa ai mult succes in viitor.

Oricum mi-a placut mult asezarea si idem stunturile. Te felicit. Salutare.

Boss, te sfatuiesc in felul urmator:

1. Nu mai adauga efectul de Slow Motion la fiecare stunt, decat daca e ceva epic, sincer pe mine ma plictiseste acest efect

2. Fa niste stunturi mai grele, daca vrei ca video-ul tau sa aiba succes mai bine stai 1 luna sa muncesti la el si sa faci stunturi foarte grele si nemaivazute decat 1 zi si sa faci stunturi clasice.

3. Editeaza videoclip-ul cu niste efecte in Sony Vegas.

4. Nu mai folosii acel neon la NRG, este chiar stupid, daca vrei iti dau eu un neon care iti lumineaza mult NRG-ul, ba cu intregime si arata super

Sper ca nu te-ai suparat dar daca urmezi aceste sfaturi o sa ai mult succes in viitor.

Oricum mi-a placut mult asezarea si idem stunturile. Te felicit. Salutare.

Bun deci iti voi raspunde in ordine :

1. Este un sfat bun de a nu exagera cu slow motion-ul , eu cred ca ultimul stunt este " epic " .

2. Mi-au luat ceva timp si acestea , insa nu am mai gasit stunturi in San Fierro.

3. Proiectul acesta , dar si primul au fost facute in Sony Vegas .

4. Acele neoane de la NRG , au fost din cauza skinului respectiv , nu le-am vrut eu... .

Voi tine cont de sfaturile tale si multumesc pentru aprecierea ta in legatura cu esentialul videoclipului (stunturile) . O zi buna !

Multumesc ca iti place insa minti ca mi-ai dat + , singurul este de la RTS Master !

"You have reached your quota of positive votes for the day".. am uitat sa dau EDIT, iti dau un + cand merge :)

@, La un videoclip cu stunt-uri nu prea merg efecte/over edit...

Foarte bine realizat filmul. Doar eu stiu cat te-ai chinuit la ultimul stunt :))

Bravo , tot asa. Am sa-ti dau + cand o sa ma lase.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.