djvladka Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Salut.Mi-am facut acu 2 saptamani cont premium si am inteles de la un prieten ca daca vreau sa il am in continuare trebuie sa mai dau in fiecare luna cate 1 euro.Mie nu mi se pare corect dupa ce am dat la inceput 8 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Cred că ai înțeles greșit de la prietenul tău. Atâta timp cât ai luat cont premium, acesta îți va rămâne. Ai dat 8 euro la achiziționarea acestuia, în concluzie nu mai trebuie să dai nimic. Sper că te-am ajutat! P.S. Iartă-mă dacă sunt informat greșit, voi căuta mai multe despre ce ai spus, deși nu cred că trebuie să dai 1 euro lunar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djvladka Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 Sper sa fi inteles si eu gresit.Multumesc pentru ca mi-ai spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Topic închis. Ai primit un răspuns bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.