Don Michael Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Buna Ziua B-zone , Am o problema la calculator care nici de cum nu am aflat ce poate sa aiba . Problema e ca imi merge foarte greu calculatoru Procesoru ruleaza in task manager la 80-100 cand sunt pe Firefox sau messenger sau in special pe jocuri , Gta san andreas , Fifa 07 etc si nu imi merge foarte bine . PC : Amd Athlon X64 Dual Core 4000+ 2100 Ghz Rami : 2GB DDR2 = 1 placuta de 1gb pe freqventa de 667 mhz Kingston , Iar a2-a placuta de 1gb freqventa de 800 mhz Placa video : Nvidia Geforce 7300 GT 512 MB Oare care ar fii problema ? Pe procesor am pus pasta de racire , windows-ul lam schimbat de vreo 2/3 ori detin Windows Xp Service Pack 3 Si as mai avea nevoie de un ajutor , Mi-am instalat Gta 4 si imi intra in joc dar imi sacadeaza rau de tot oare de ce ? e prea slab Pc-ul ? normal cerintele sunt ok ar trebuii sa mearga pe grafica low macar parerea mea . Astept un ajutor de la dvs , Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Primesti avertisment verbal, urmand ca la urmatoarea abatere sa fii sanctionat cu warn. Data viitoare respecta modelul, ca n-a fost postat degeaba. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts