Jump to content

Prezentare Ahile

BTD Ahile
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Ahile

• Prenume: Ovidiu Cristian

Varsta: 21

Locatia: Calarasi

Ocupatie: Jobless momentan

Jocul(rile) preferat(e): DotA 1/2, Counter Strike 1.6/Global Offensive si Vindictus [mmorpg-ul meu favorit]

Hobby-urile tale: Domeniul IT, Sportul (Baschet & BodyBuilding), Filmele & Serialele (sunt cinefil), Excursiile/Calatoriile, Muzica [imi place sa cant].

Interese: Pe plan real: un job decent, sau o mica afacere de familie pe viitor, iar in-game: Lider / Helper

O descriere despre tine: Am decis sa-mi fac un alt cont si sa las trecutul in urma. De ce am facut asta? Mi-am creat o reputatie proasta pe acel cont, iar pentru mine imaginea conteaza cel mai mult. Sunt o fire vulcanica si din aceasta cauza am avut multe de pierdut, insa unele lucruri nu le regret. Probabil va intrebati ce rost are? Pe acest cont voi incerca sa fiu cu totul o alta persoana, vreau un inceput curat.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de aceasta comunitate prin anul 2011 de la niste prieteni care jucau pe server-ul de Sa:Mp si anume Pa1 & CreepyGirl.

Alte precizari?: Cei care ma cunoasteti si mi-ati ramas in continuare prieteni, ne auzim in-game.

Edited by BTD Ahile

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.