Jump to content

Masini cu Hidden la Comanda !

GF Lauraa

Recommended Posts

Salut !

Daca te-ai saturat de masinile cu hidden care sunt deja la vanzare, pur si simplu nu iti place ce culori gasesti si vrei sa ai o masina cu hidden-ul ales de tine, atunci aici e locul potrivit sa comanzi una ! Vei primi hidden-ul dorit la un pret negociabil in functie de masina.

La comanda poti adauga si varianta 0km a masinii, pretul urcand bineinteles.

Tot ce ai de facut este sa faci o cerere in acest topic dupa modelul de mai jos, iar eu voi incerca sa iti fac rost de masina dorita si sa-i adaugam hidden-ul dorit de tine si bineinteles toate astea la un pret rezonabil si intr-un timp cat mai scurt.

Model cerere :

Nume :

Factiune :

Level :

Masina dorita :

Buget maxim :

Astept cererile voastre !

Exista in acest moment pe Stoc :

1 bullet 9k km

1 bullet 3k km

1 infernus 20k km.

Cine doreste sa comande una din masinile de mai sus cu hidden la alegere poate posta o cerere dupa model

Nume

Factiune

Level

Masina dorita

Oferta

Bulletul cu 9k km si-a gasit propietar cu hidd 205-154 la pretul de 1.550.000$

Mai sunt in stock acum :

Bullet 3k km si Infernus 1k km . Comanda acum!!!

Fa o oferta dupa modelul de mai sus !

UP!

Nume : Gheran

Factiune : Taxi Los Santos

Level : 40

Masina dorita : Infernus cu 0km si 2xhidden 194

Buget maxim : 1.700.000

Te voi contacta in decursul zilei de azi sa discutam, ai si un PM de la mine si sper sa ne gasim in joc.

Astept oferte in continuare sunt masini care isi asteapta propietarii.

Comanda rezolvata . Gheran a primit Infernusu 1k km 2x hidd 194 pentru suma de 1.630.000$ .

Este in continuare pe stoc Bullet 3k km hidden la alegere si Infernus 0km hidden 154 211.

Astept oferte pentru aceastea 2

Nume: M4Ms.

Factiune: News Reporter.

Level: 29.

Masina dorita: Bullet cu dublu hidden 211, mov.

Buget maxim: Am un Bullet cu dublu hidden 226 (verde), si doresc sa il schimb cu unul cu dublu hidden mov. Are 1.200 de KM al tau are 3.000 de KM, nu mai este nevoie de diferente, astept un raspuns. @,

Nume: M4Ms.

Factiune: News Reporter.

Level: 29.

Masina dorita: Bullet cu dublu hidden 211, mov.

Buget maxim: Am un Bullet cu dublu hidden 226 (verde), si doresc sa il schimb cu unul cu dublu hidden mov. Are 1.200 de KM al tau are 3.000 de KM, nu mai este nevoie de diferente, astept un raspuns. @,

Nu vad de ce sa ne coplicam cu schimbul, vinde si vino din nou cu o comanda , platind cash.

Astept comenzi in continuare, chiar daca nu este pe stoc si vrei o masina cu hidden la alegere posteaza comanda ta si eu iti voi face rost.

Nume : BreaKz

Factiune : Southern Pimps

Level : 56

Masina dorita : Hustler - Hidden 1: 211 2: 226

Buget maxim : Nu ma intereseaza km, nu vreau 0, stiu pe cineva de unde o poti lua cu 350k+hidden...imi dai un pret.

Caut si iti dau un raspuns PM si in joc.

Pentru Clayton : comanda care ai facut-o in joc este ok, in cursul zilei de azi iti vor fi livrate vehiculele, Mountain bike cu hidd 211 211 si Limuzina 205 205.

Breazk : cel cu care negociam pentru masina nu prea vrea sa scada , esti de acord pentru pretul de 470k la 1.2k km? Daca nu mai caut pana ne putem incadra in 450k.

Nume : Zoom.

Level : 76

Masina dorita : Un infernus cu 20k km+ cu hidden mov aprins, nu stiu care dintre ID-uri merge de aici: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Hidden_Colour_ID's mi-am comandat si eu un infernus cu hiddenul mov din prima imagine, fiindca in a 2-a(0.3x) nu este mov si nu s-a pus mov si pana la urma am facut un ticket sa il schimb in verde, poate stii tu care e id-ul. Eu vreau sa arate gen color 186.

Buget maxim : Cat se cere.

Posted Today, 01:26

Masina dorita : Un infernus cu 20k km+ cu hidden mov aprins, nu stiu care dintre ID-uri merge de aici: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Hidden_Colour_ID's mi-am comandat si eu un infernus cu hiddenul mov din prima imagine, fiindca in a 2-a(0.3x) nu este mov si nu s-a pus mov si pana la urma am facut un ticket sa il schimb in verde, poate stii tu care e id-ul. Eu vreau sa arate gen color 186.

Nu prea inteleg ce vrei... vrei sa te ajut sa intelegi care hidden iti trebuie din alele id uri pentru masina care deja o ai ? sau vrei sa iti gasesc eu un infernus cu multi km si hidden mov deschis? hiddenul mov normal si cel mai des intalnit este 211 daca tu il vrei pe cel "Southern Pimps" adica mai putin deschis atunci iti trebuie 167 sau 171 .. cel mai aproape de acel 186 de dinainte de 0.3x este actualul 211. Dar cauta in joc si convingete sa stii exact ce fel de mov vrei.

Nume : DoKy

Factiune : 69 PM

Level : 41

Masina dorita : infernus 0km x2hidden 211

Buget maxim : 1.650.000$

Oferi cam putin , daca te uiti mai sus am avut oferta de 1.700 pentru infernus 0km . La banii astia (1.650) iti pot da cu ceva km sau mai pune ceva la oferta pentru 0km .

Posted Today, 01:26

Nu prea inteleg ce vrei... vrei sa te ajut sa intelegi care hidden iti trebuie din alele id uri pentru masina care deja o ai ? sau vrei sa iti gasesc eu un infernus cu multi km si hidden mov deschis? hiddenul mov normal si cel mai des intalnit este 211 daca tu il vrei pe cel "Southern Pimps" adica mai putin deschis atunci iti trebuie 167 sau 171 .. cel mai aproape de acel 186 de dinainte de 0.3x este actualul 211. Dar cauta in joc si convingete sa stii exact ce fel de mov vrei.

Nume : DoKy

Factiune : 69 PM

Level : 41

Masina dorita : infernus 0km x2hidden 211

Buget maxim : 1.650.000$

Oferi cam putin , daca te uiti mai sus am avut oferta de 1.700 pentru infernus 0km . La banii astia (1.650) iti pot da cu ceva km sau mai pune ceva la oferta pentru 0km .

nu stiu daca mai am voie sa postez, insa mi-am dat seama ca e o suma mica. poate sa aiba maxim 2k km., daca nu gasesti, nu e suparare.

Pentru Clayton : comanda care ai facut-o in joc este ok, in cursul zilei de azi iti vor fi livrate vehiculele, Mountain bike cu hidd 211 211 si Limuzina 205 205.

Breazk : cel cu care negociam pentru masina nu prea vrea sa scada , esti de acord pentru pretul de 470k la 1.2k km? Daca nu mai caut pana ne putem incadra in 450k.

Eu pot oferi maxim 450.000$

Te rog mai cauta si imi spui cand gasesti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.