Jump to content

Legend - Problema Procesor

Recommended Posts

Salutare imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie...Acum o saptamana am sters PC de praf am scos placa video / procesorul le-am pus la loc . Dupa aceea am vazut in speedfan ca am temperaturi foarte mari , jocurile nu mai mergeau bine , inainte imi miergeau ok . Am schimbat pasta termica apoi am vazut ca am aceeleasi temperaturi , am pus 2 picaturi pe mijloc si am pus cooler-ul . Am un intel dual core 2.00ghz cooler stock de la el , uitati aici o poza in speedfan in idlle e cam 50-60*C iar cand sunt intr-un joc sau ceva creste

http://postimg.org/image/6wxriqqk3/

Va rog ajutati-ma multumesc

Trebuie schimbata pasta termoconductoare, poti comanda una de AICI(eu o recomand pe ASTA, e buna si ieftina) sau cauta pe undeva prin oras. Dupa aceea da jos coolerul de la procesor, sterge bine de tot pasta veche(cu o carpa care sa nu lase scame pe care pui spirt) dupaia pui pasta noua. Dar fi atent cum o aplici, cel mai bine faci in felul urmator. Pui pasta cam cat un bob de orez pe procesor, dupa aceea o intinzi cu un card sau o cartela sim veche. Vezi sa acoperi tot procesorul si sa nu ramana bule de aer.

Pot fi 3 variante: nu ai pus bine coolerul la loc, ai rupt un piciorus dinala de plastic de la el sau ai o carcasa prin care nu circula aerul.

Trebuie schimbata pasta termoconductoare, poti comanda una de AICI(eu o recomand pe ASTA, e buna si ieftina) sau cauta pe undeva prin oras. Dupa aceea da jos coolerul de la procesor, sterge bine de tot pasta veche(cu o carpa care sa nu lase scame pe care pui spirt) dupaia pui pasta noua. Dar fi atent cum o aplici, cel mai bine faci in felul urmator. Pui pasta cam cat un bob de orez pe procesor, dupa aceea o intinzi cu un card sau o cartela sim veche. Vezi sa acoperi tot procesorul si sa nu ramana bule de aer.

Nu trebuie schimbat nimic, si cu pateu in loc de pasta termica un intel dual la 2ghz nu ar trebui sa depaseasca 30-40 in idle.
Edited by RedBull 109 ABUZ

@@Legendd, întâi verifică dacă ai fixat bine procesorul, am păţit si eu acelaşi lucru, nu am fixat bine procesorul şi logic ca nu îmi funcţiona bine.

Este fixat bine , doar ca este pus invers adica , numele Firmei este scris invers ///

Salutare imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie...Acum o saptamana am sters PC de praf am scos placa video / procesorul le-am pus la loc . Dupa aceea am vazut in speedfan ca am temperaturi foarte mari , jocurile nu mai mergeau bine , inainte imi miergeau ok . Am schimbat pasta termica apoi am vazut ca am aceeleasi temperaturi , am pus 2 picaturi pe mijloc si am pus cooler-ul . Am un intel dual core 2.00ghz cooler stock de la el , uitati aici o poza in speedfan in idlle e cam 50-60*C iar cand sunt intr-un joc sau ceva creste

http://postimg.org/image/6wxriqqk3/

Va rog ajutati-ma multumesc

Primesti avertisment verbal pentru ca n-ai respectat modelul, urmand ca la urmatoare abatere sa fii sanctionat cu warn.

Topic closed.

Edited by SQ Joshua

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.