Moise Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Nu stiu daca este de la mine sau de la forum dar mi se misca foarte, foarte greu, adica cand vreau sa intru intr-un topic astept 10 secunde sa mi se incarce, iar dupa daca vreau sa vad ce posturi sunt facute si dau in joc se misca in poze parca ... Nu am probleme cu netu, pe alte site-uri merge perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Cateodata mai sunt probleme interne ale forum-ului , cand este accesat simultan de foarte multe persoane se misca mai greu. Ni se intampla tuturor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L AdytZZa Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Salut! Mie imi merge greu forumul doar pe mozilla firefox, pe google chrome merge perfect, exceptand problemele forum-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moise Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Cateodata mai sunt probleme interne ale forum-ului , cand este accesat simultan de foarte multe persoane se misca mai greu. Ni se intampla tuturor . Mie mi se misca greu mereu. Salut! Mie imi merge greu forumul doar pe mozilla firefox, pe google chrome merge perfect, exceptand problemele forum-ului. Voi incerca, mersi de sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Probabil ai întâmpinat tu un moment în care au fost mici probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.