Jump to content

Join the r(evolution) ~ Revolutie cybernetica ~

EuroStar

Recommended Posts

Join_the_Revolution_by_Jerricco.png
Te-ai săturat să fii luat în derâdere și cel mai des să fii bătaia de joc a altora? Ți-ai dedicat ceva timp comunității, dar te-ai convins că degeaba ajuți atâta vreme cât timp nimeni nu te vrea mai bun, ci mai degrabă un pic mai ușor de manevrat? Vrei să schimbi ceva și să rămâi un "Guevara în istoria serverului?". Totodată ai ajuns să crezi că părerea ta nu mai contează, ci mai degrabă e un mod de a te face mai slab și mai ușor de dominat de către cei care conduc? Noi nu suntem Illuminati și nici ei nu sunt (cel mai probabil). Noi nu suntem un grup gen Anonymous sau o gașcă de hackeri puși pe șotii. Noi vrem să schimbăm ceva într-un mod pașnic. Vrem să ne impunem și să ne spunem punctul de vedere. Există numeroase moduri prin care o poți face, iar cel mai ușor este acela de a protesta. Crezi că ai mai văzut astfel de adunări a unor oameni ce se cred deasupra regulilor și au un spirit extremist (din punct de vedere virtual)? Ei bine, noi, nu vrem să distrugem, ci să ajutăm la reeducare, la reformare. Suntem acele persoane care s-au săturat să fie luase în râs. Am ajuns aici din cauza nepăsării. Toți știm că putem să ne afirmăm și că ar mai fi multe de schimbat, dar nu o facem... De ce? Păi, majoritatea nu știți răspunsul. Comoditatea? Nu, căci e doar un mediu virtual. Frica? De ce ți-ar fi frică? Nimeni nu spune că nu poți să protestezi pentru drepturile tale și să ieși de sub carapacea ta pentru a te arăta în toată splendoarea. Ce mai aștepți? Alătură-ne nouă. Join the r(evolution) !
Ce vom face?
Așa cum am spus și mai sus, ne vom afirma. O vom face pe cale amiabilă, pe o cale împăciuitoare care să nu afecteze dezvoltarea serverului, ci mai degrabă să o ajusteze. Ne vom organiza în diferite modalități. Adică? Mai exact, ne vom întâlni în diferite locații pentru a ne manifesta nemulțumirile, vom crea petiții, ne vom ajuta prin toate mijloacele specifice (prin facțiuni, prin intermediul Y!M sau Skype, prin rolurile noastre pe server, prin job-ul pe care îl ocupăm, prin "poziția în ierarhia serverului"). Vrei niște explicații în plus? Să zicem că ești taximetrist și conduci seara un client spre casa lui învechită. Ajuns la destinație, îi spui că nu ai 'maimuță' la taxometru, îi explici că nu l-ai dus pe alte căi pentru a mări $$-ul pe care trebuie să ți-l ofere, iar după ce ajungi la o concluzie îi spui "Alatura-te revolutiei!". Probabil te va întreba: "Ce-i revolutia asta?". Îi vei răspunde pe un ton sigur spunându-i următoarele: "Vrem sa schimbam ceva. Uita-te pe forum la General discussion". Știi ce ce ai făcut în acel moment? Ai schimbat un om. L-ai făcut să aleagă un nou drum, și nu doar pe el. Ci și pe prietenii lui care la rândul lor au prieteni, care totodată au alți amici și așa mai departe, informația propagându-se în serie. Și nu doar că l-ai schimbat pe acel jucător, ci mai degrabă te-ai schimbat pe tine. Te-ai făcut auzit, ți-ai spus părerea și doctrina... Un alt element de bază e următorul: nu contează cine ești, fie că un mare om de succes, ori doar un biet dealer de arme sau un tânăr mecanic ce vrea să își facă datoria sau poate un polițist de renume care arestează cei mai temuți infractori, iar exemplele pot continua. Totodată pentru noi nu contează ce faci, indiferent de lucrurile pe care le-ai creat pe comunitate, ori luând în calcul daunele provocate. Pentru noi ești un membru. Acceptăm orice persoană care se crede diferită și care vrea să facă diferența. Dar revenind la subiect, vom încerca să schimbăm, să ajustăm și nu să distrugem ceea ce alții au creat. Vrem să ne facem auziți, dar să nu fim singurii care se aud în surdină. Avem în același timp de oameni care se opun acestui proiect. Ce ne-am face fără ei?! Aceștia sunt liberi să-și exprime dezacordul în maniera pe care o folosim și noi: prietenia. Facem lucrurile cu amiciție așa că le vrem înapoi așa cum le dăruim.
Cine suntem?
Știu că probabil ar fi trebuit să fie acesta primul punct, dar ca să clarificăm voi spune următoarele. Se zice că acum mult timp un cioban locuia la o stână aflată sus pe munte, în apropierea unei prăpăstii. Prietenul său cel mai bun îl rugă să ia și oile sale și să le ducă la păscut fiindcă după o iarnă întreagă animalele meritau o recompensă pentru tot ce i-au dăruit iarna: carne, o blană călduroasă și numai bună de țesut, lapte din care obținea vestita brânză de prin împrejurimi. Ciobănelul nostru acceptă și făcu învoiala. Luă oile și plecă pe plaiurile cunoscute numai de el și turma sa. Dar ce să vezi?! Cum zăpada din anotimpul rece se transforma în apă, care intra în pământ ca mai apoi să ajungă în pânza freatică, de acolo rezulta surparea de teren. Prăpastia era în apropiere așa că circumstanțele fuseseră favorabile. Deodată, oile noastre, luându-se una după alta, au căzut, păstorul îndepărtându-se în timp ce striga frenetic după ajutor. Cine era vinovat pentru ceea ce se întâmplase? Ciobanul de la stână sau prietenul lui care îi înmânase oile? Niciunul dintre ei. Vinovate erau numai oile care ”din cauza unei curiozități și a unei dorințe rar întâlnite de a descoperi mai multe” se avântaseră de unele singure în groapă. Așa suntem și noi, suntem oile. Suntem mulți și vă dăm foloase vouă, conducătorilor. Noi nu cuvântăm, numai vă aprobăm. Noi nu avem raționamentul propriu și chiar dacă l-am avea cu siguranță v-ați descotorosi de noi. Suntem mulți și suntem slabi, dar împreună puternici. Și înainte de încheiere mai țin să spun că prăpastia nu era una adâncă, ba dimpotrivă, avea o înălțime mică, iar jos, la capătul ei se afla pământ proaspăt și fertil de care oile aveau să se ajute. Nu riști, nu câștigi.
Vrei să te alături nouă? Completează modelul!

• Nick-name:
  • Ești conștient că odată înscris ai cunoscut cele prezentate mai sus?:
  • De ce să ni te alături?:
  • Părere:
  • Alte precizări:
Întrebare de baraj. Ne crezi nebuni?
Ați citit ceea ce a fost prezentat mai sus și ați ajuns la o concluzie. Nu, nu suntem nebuni, și nici excentrici sau ieșiți din tipare. Suntem doar realiști. Ne hrănim cu ideea că am putea schimba ceva. Doar am putea. De ce să n-o facem? Toți revoluționarii au însemnat o schimbare pentru omenire. Avram Iancu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu, Iancu Jianu, Petrache Poenaru, Bob Marley, Mahatma Gandhi și multe alte personaje cu o rezoluție istorică au construit o nouă lume pe care o putem numi mai bună. Au încercat chiar dacă au fost opriți de forțele de ordine, de oamenii înalți. Cu toții au fost oameni mici, lipsiți de interes la început din partea presei, dar care au constituit o schimbare esențială. Așa suntem și noi. Nebunia e inteligență.
Cum să ne contactezi?
Ne găsești în toate locurile publice, scandând pentru drepturile noastre, cât și în cele mai ferite de ochii lumii făcându-ne rutina zilnică și încercând să nu ieșim în evidență. Suntem dependenți de rețelele de comunicații (Skype, Y!M, Whatsapp, Facebook telefonia). Totodată suntem niște oameni ai internetului. E de ajuns să ne dai un simplu PM și vei primi mai multe date despre acest proiect. Nu e neapărat să îmi dai mie mesaj privat. Eu sunt doar un reprezentant și cam atât. Vom avea și o frecvență pe care o vom face publică, căci suntem un eveniment public și colectiv, care nu are scopuri ascunse. Dar în general aici, în cadrul comunității.
Altele
Asta este tot. Nu uita cine ești, nu uita cine suntem. Noi te știm și tu ne vei ști. Ce mai aștepți? Join the r(evolution)!
Cu stimă și respect,
singurii care contează, playerii

Nick-name: Retrax. (Skies).
Ești conștient că odată înscris ai cunoscut cele prezentate mai sus?: Da.
De ce să ni te alături?: Pentru ca ce e precizat mai sus e adevarat.
Părere: Buna ideea.
Alte precizări: Cartofi si burlane.

Ne simtim foarte bine pe aceasta comunitate, B- zone. Nu era nevoie sa faci publicitate la un server de 20/30 oameni on pe zi. Avem toate conditiile posibile sa ne facem o istorie frumoasa aici.

HostName: B-Zone: RPG Server 1 [0.3x]

Address: rpg.b-zone.ro:7777
Players: 747 / 1000
Ping: 14
Mode: RO-RP v5.4.3
Map: LS-LV-SF
Ce spui? Merita sa venim pe server-ul vostru?

Iartă-mă că îți iau din elan (și nu cu sensul de mamifer nordic). Cred că te afli oarecum în afara acestei cauze... Ți s-a părut că fac reclamă vreunui server? Îmi pare rău, nu acesta este scopul. Din păcate nu vorbiți voi, ci funcțiile pe care le ocupați. Funcțiile se duc, voi nu. Și ca să fie cert, niciodată nu am făcut publicitate altui server căci nu joc pe alte servere. Așadar, poți părăsi topicul liniștit pentru că în cazul în care îmi vei mai da vreun răspuns nu am de gând să îl iau în considerare, deci nu mă voi folosi de el. Ai și un model și îți mulțumim fiindcă ești împotriva acestui proiect. Nimeni nu te obligă să fii PRO, iar voi ăștia care contraatacați cu siguranță ne veți ajuta mai mult. Unii știu la ce mă refer.

• Nick-name: DanielBoyd.

• Ești conștient că odată înscris ai cunoscut cele prezentate mai sus?: Desigur.

De ce să ni te alături?: Pentru ca am ajuns la conluzia ca, in viziunea unora, banii inseamna totul. Inteleg ca pentru bani, unii primesc anumite recompense, dar ce e acum e total exagerat. Nu joc de mult timp pe acest server, m-am apucat in vara anului 2012, prin iunie. Totusi, in ciuda faptului ca sunt un "newbie", sunt unul fericit, pentru ca am prins acea perioada in care donatorii nu reprezentau tot, in care pe strada vedeai mai des masini precum Stallion, Sunrise si Bravura decat Infernus, Bullet si Turismo sau orice alta masina care necesita un buget exorbitant sau euro pe clienti, in care munceam mouse langa mouse la ferma cu unii prieteni cu care am legat prietenii stranse prin intermediul acestei actiunii, avand un scop comun si ambitios, care acum este considerat o prostie, sa cumparam un Faggio. Pe vremea cand munceai ca sa ai bani, munceai serios, nu primeai zeci de mii de dolari doar pentru ca esti sexy sau masini de tutorial pentru ca ai nivel mic. Asta era ideea de RP pe care in momentul in care m-am apucat de acest server am adorat-o: incepi de la zero pentru a ajunge cineva. Sau, ma rog, ceva, doar esti o gramada de pixeli, nimic mai mult. Post-hunteri, disperati si tot felul de oameni au existat dintotdeauna, nu e nimic nou, ce e pacat e ca acum, un individ cu bani, care chiar daca nu gandeste, poate ajunge mult mai sus decat un om simplu care se joaca doar pentru placerea jocului si caruia chiar ii pasa de ce face si pune suflet in orice lucru, fie ca e vorba de o factiune, functie sau proiect. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar nu este normal. E pacat sa vezi cum adevarati oameni, care au muncit pentru un Infernus 1-2 ani, se ciocnesc pe strada de un individ care tocmai ce s-a apucat si are Infernus. Nu e normal si nici firesc. Oricum, nu e problema mea, dar RP-ul de acum nu mai poate fi comparat cu ce a fost. Ideea de "evolutie" e gresita in cazul asta, cat timp atunci era perfect.

Părere: Ma bucur ca ai curajul sa-ti exprimi opinia liber si-mi pare rau ca multi, desi de acord cu ideea ta, nu vor posta pentru ca le e frica. Functia trece, mai repede decat credeti.

Alte precizări: Frica... de ce? De ce iti poate fi frica. Este doar un joc, nimic mai mult. De ce sa investesti 32432523 euro intr-un joc cand poti sa ii indrepti asupra viitorului? Ca ai? Stai calm, lumea e intr-o continua miscare, azi ai, maine n-ai. Problema e ca actiunile tale te lasa fara bani si ca de cele mai multe ori, apare si constiinta, cu mici exceptii.

Cat despre aceasta actiune, ce pot spune, nu sunt de acord cu ideea de revolta, cine sunt eu, un noob, sa ma bag in ordonarea serverului? Sper doar ca opinia mea conteaza, atat cer. Nu imi e frica sa o distribui si nu ma tem sa o repet, o pot face la nesfarsit, pentru ca-mi pasa de ceva ce obisnuiam sa numesc "cel mai bun mod de relaxare". Nu se compara cu o plimbare alaturi de prieteni, dar cat timp impreuna cu prietenii tai poti intra pe un server si te poti juca intr-un mod RP, fara DM, DB s.a.m.d, ai parte de un sentiment incredibil de cooperare si amicitie. Imi pare rau ca prin ceea ce este acum privati jucatorii ce tocmai au venit de sentimentele pe care si eu si multii altii contemporani sau precedenti mie le-am experimentat prin diferite actiuni minore.

P.S.: Mai bine sa ai un colectiv mic, dar unit, decat mare si destramat. Sper ca stiti la ce ma refer.

• Nick-name:[iB]Laurentiu

Ești conștient că odată înscris ai cunoscut cele prezentate mai sus?:Foarte constient

De ce să ni te alături?:Mereu risc, castig nu castig asta e macar stiu ca a fost totul bine si m-am distrat.

Părere:Bine ma! Ai mai facut un lucru bun!

Alte precizări:+1, meriti acest lucru ;)

Nick-name: [s4L]WopsS

Ești conștient că odată înscris ai cunoscut cele prezentate mai sus?: Da.

De ce să ni te alături?: Din aceleasi motive pe care le-a zis DanielBoyd

Părere: Este o idee buna, dupa parerea mea!

Alte precizări: Cu ideea de revolta nu prea sunt de acord ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.