Jump to content

Prezentare lK a t h e r i n e

GF Mia
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Pe forum: lK a t h e r i ne, pe SA-MP: kitty00

• Prenume: Raluca

Varsta: 17 anişori

Locatia: Câmpulung Moldovenesc (România, dacă nu e atât de evident).

Ocupatie: Elevă.

Jocul(rile) preferat(e): GTA, DotA 2, Metin2.

Hobby-urile tale: să scriu poezii şi povestioare dramatice, party, lectura, artele plastice, limbile străine (nu vă gândiţi la prostii!!) şi în ultimul rând computerul.

Interese: Păii.. să iau bac-ul cât mai bine (dacă s-ar putea cu 10), asta pentru prezent şi.. în viitorul - dacă se poate spune apropiat - să devin redactoare la o revistă de succes.

O descriere despre tine: ummm... sunt o fire calmă, cinică, ironică, uneori fac mai multă caterincă decât ar trebui (şi asta îmi cam dăunează in the most of the time), in rest (sper) că sunt de treaba, deşi dacă ma apuc să satirizez o persoană.. o fac calumea. Hmmm... despre relaţii.. real bullshit, dacă te pui rău cu mine, mor cu tine de gât. Cam atât :)

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la o prietenă foarte, scuzaţi, FOARTE insistentă.

Alte precizari?: Ştiu că am contul de multicel :">, dar azi am găsit secţiunea asta, şi... ce ţi-e o săptămână, ce ţi-e o luna :-J

Deci ce pot să spun... Bine am venit!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.