Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

South zeEk

VIP
 • Content count

  19811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

South zeEk last won the day on April 12 2016

South zeEk had the most liked content!

Community Reputation

4858 Legendary

About South zeEk

 • Rank
  Vengeance will be mine!
 • Birthday 04/19/95

Contact Methods

 • Website URL
  http://---
 • Yahoo
  ---
 • Skype
  ---

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad, Romania.
 • Hobbies
  Sa imi vad de treaba!

Previous Fields

 • Real name
  Ray Roman
 • RPG1 Nickname
  zeEk.

Recent Profile Visitors

62102 profile views
 1. Jnebun la cap? Vrea Manchester City sa achite 300 mil de euro pentru Messi, sa-i plateasca clauza de reziliere
 2. @South Stevensen Ideea a mai fost pusa in practica si a dat rezultate, e ok.
 3. Bine ai venit.
 4. Va salut bajetii, ce faceti? Doamne ce cald e afara..:))
 5. Vad ca nu ati inteles ideea, eu faceam referire in mare parte la aia care efectiv nu posteaza absolut nimic, niciodata. Atunci pentru ce plm sa mai tin subforumul? Il inchid si ma pis pe el.
 6. @South Stevensen Sunt unii care n-au postat niciodata in topicul de discutii, desi au o vechime destul de mare aici.
 7. La sfarsitul lunii August, cei care nu vor avea 20 de ore jucate vor fi demisi din Ultras South indiferent de nume, vechime. E nevoie de o noua reorganizare pentru a nu interveni monotonia in cadrul grupului. Asadar mare atentie, decat sa ocupati un loc aiurea in clan doar de dragul tagului mai bine eliberati-l! Sunt foarte multi care ar da orice sa ni se alature. Incepand de astazi vom pune mai multa importanta pe subforumul Ultras South, sunt mai bine de jumatate din membri care "habar" n-au de existenta forumului si care n-au postat aproape deloc de cand au intrat aici. Totusi subforumul e facut pentru a discuta, pentru a activa, pentru a sparge monotonia impreuna. M-am saturat sa postez doar eu si alti (maxim) 10 oameni din care 2-3 sunt membrii altor clanuri. Unii inca nu au inteles ca Ultras South nu e un simplu clan, ci un clan cu o istorie aparte si peste 4 ani vechime si avem mare nevoie de seriozitate si disciplina. Desi nici eu nu mai sunt activ cum eram "in vremurile bune", am oamenii mei de baza precum @South IamGold, @AUDI RS8, @South Edward NissaN si multi altii care ma pot inlocui oricand. We are together, we own it forever!
 8. @S4F Necomercial Distractie placuta pretenas!
 9. Ziua buna pretenasi, ce faceti? Eu ma relaxez cu familia, de maine la munca
 10. Ce se "implanta" cu VODA? planul de a "ciordi" oamenii din alte clanuri le-a esuat?
 11. Salutare, ce fac ultrasii? Eu doar ce am ajuns din oraş. Să aveți o zi faină!
 12. Vă salut băieții, ce faceți? Eu doar ce am ajuns de la serviciu şi aştept Barcelona - Real Madrid.
 13. Eu fac bine, aştept meciul dintre Arsenal - Leicester de la ora 21:45. E pe eurosport 1
 14. Colegiul Medicilor din România (CMR) atenţionează că, în fiecare zi, se confruntă cu pacienţi care preferă să se informeze prima dată de pe internet, apoi să meargă la medic, când afecţiunea este deja într-o fază avansată. „Eu nu am mai operat în ultimii cinci, şase ani, nu am mai operat niciun cancer într-o fază incipientă. Toate au fost în faze de complicaţii, cu stenoză, cu perforaţii pentru că oamenii au ajuns târziu la doctor şi printre motive se află şi acesta legat de informarea din diferite surse de pe internet”, a explicat preşedintele Colegiului Medicilor din România, Gheorghe Borcean. Colegiul Medicilor din România a lansat, joi, campania „Stop diagnostic pe net! Mergi la cabinet”, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la înmulţirea cazurilor în care pacienţii caută sfaturi medicale pe reţelele de socializare sau pe forumuri, motiv pentru care ajung foarte târziu să consulte un doctor. „Chiar dacă nu avem astăzi o cercetare statistică (profesionistă sau nu) asupra acestui subiect, ştim cu toţii din practica de zi cu zi că avem tot mai mulţi şi tot mai adesea pacienţi care doresc să îşi ia infomaţii, diagnostice şi terapeutice din medii neconvenţionale, în speţă internetul şi reţelele de socializare, dar nu exclusiv. Recunoaştem dezvoltarea societăţii în spiritul autonomiei persoanei, recunoaştem şi apreciem dorinţa multora, oameni instruiţi cu acces la mijloacele moderne, de a-şi lua în mâna proprie sănătatea. Recunoaştem că internetul şi instrumentele sale constituie un progres în ştiinţele comunicării şi informaţionale. Această evoluţie nu poate şi nu trebuie oprită”, a adăugat Gheorghe Borcean. Sursa: Descopera.Ro
 15. @1234 Nu am bagat nicio regula deocamdata.