Jump to content

NE CEREM SCUZE MII DE SCUZE !!

CryTek

Recommended Posts

eu vas da bann intrro secunda, ati stricat reputia sv prin glumele voastre proaste, eu dak eram in locul lui razr bann permanent.si stiu k pe sv no sa va mai placa de mine dup postul acesta dar asta e adevarul ati fost niste nesimtiti. si mai in sus ziceau ca ce legatura are skipe-ul si mess-ul cu sv,sa stiti k are o legatura,pt k in momentul acela knd injuri de pe un cont cu numele alin.maest ii clar k acel om va crede k e alin si k voi ii ziceti k ii dati admin are legatura si asta. NISTE NESIMTITI!!!

nu esti admin si probabil nici nu vei fii ca sa poti lua decizii de genul: "eu vas da bann intrro secunda"

aici nu-i chat ca fiecare sa-si dea cu parerea, sa propuna pedepse pentru cei vinovati sau sa ceara iertarea lor.

adminii in cauza vor gandii problema la rece indiferent de comentariile voastre inspirate ori neinspirate si fiti siguri ca veti afla decizia lor.

poate ca nu trebuia sa postez, dar...am ban de la admbot si altceva mai bun de facut acum nu am...

acum toti va cereti scz da inainte sa faceti ce ati facut nu vati gandit la astea ? la ce se va intampla

io nu am nimic cu rzr-florin-tevez=crytek-dar daca ati gresit trebuie sa platiti

ptgoxkq3feuwbikswz_thumb.png

7zr8d9zw9mhpvl1nwls_thumb.png

bun dar dak voi akm va simtiti jigniti pe cei care iati prostit si iati injurat si leati dat sperante k vor fii admini si k le dati admin ei cum sau simtit knd or aflat k este o farsa? ati chemat un sfert de sv pe forum la acest topic

revin cu niste poze de acum cateva zile , stie si alin despre ce e vorba dar mam gandit sa vedeti si voi cum vorbeste un om din stafful b-zone pe serverul de fun

http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=6...dag4343s1ex.png

http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=p...eq8r03ddql0.png

http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=4...94s6fk43ho1.png

Ce dovada mai mare vrei decat pozele ca tu te aflii in acea conferina , daca erai baiat calumea si nu vroiai sa faci rau nimanui , ieseai frumos de pe conferinta . Daca era numele meu pe acolo , sa ma fi injurat pe mine de mama si etc. Va dadeam ban imediat . Noroc ca alin este mai indulgent.
Da ai dreptate dar pe mine ma deranjeaza faptul k spun toti k am injurat si am zis vreau sa vad dovada unde am injurat eo am deranjat doar q prezenta...INK O DATA I-MI CER SCUZE FATA DE KAIAC K I-AM PURTAT NUMELE .... TU NFS... EO TACEAM IN LOCUL TAU SI AM ZIS SI MAI ZIC ASTEPT DECIZIA ADMINILOR Q EXPERIENTA NU A CELOR FARA EXPERIENTA SAU A PLEYERILOR SIMPLI.... VA MULTUMESC! SI CRED K VOI NU SUNTETI IN MASURA SA NE CRITICATI CARE UNI DIN VOI ATI PRIMIT BAN PT hax MIE MIAR FI RUSINE SA MAI COMENTEZ AIUREA ... SA FIM SERIOSI

Va rugam nu mai faceti +1 lasatil pe Alin sa decida !! alin v-a discuta cu adminii pe /a :)

Eu imi cer scuze in fata lui SPAWN cel mai mult !!

Si rog ceilalalti care au fost in conferinte sa isi ceara scuze la ADMINII carora le`au purtat numele :)

Stiti ce rezulta din treaba asta? nesimtire, ati stricat IMAGINEA comunitatii, dupa cum a zis si Kip, alea la sign Respect: Alin.MaesT, Razr, Bobo, etc is doar pentru ca sunteti niste lingusitori, va tineti dupa ei din interes, din contra daca i-ati respecta nu ati fii facut asta, nu va-ti fi dat drept ei. Nu stiu daca un om normal ar fii crezut vorbele alea ca "iti dau admin", deci dati dovada de indiferenti, de nesimtiti care nu au ce cauta in comunitatea asta. Il sustin pe Shurub in cele zise.

Eu as face asa, le-as da un ban de 1 saptamana, Skype si cu samp is doua lucruri complet diferite, una e sa faci astea pe server,forum si una e sa o faci pe messenger sau pe skype,xfire.

Stiti ce rezulta din treaba asta? nesimtire, ati stricat IMAGINEA comunitatii, dupa cum a zis si Kip, alea la sign Respect: Alin.MaesT, Razr, Bobo, etc is doar pentru ca sunteti niste lingusitori, va tineti dupa ei din interes, din contra daca i-ati respecta nu ati fii facut asta, nu va-ti fi dat drept ei. Nu stiu daca un om normal ar fii crezut vorbele alea ca "iti dau admin", deci dati dovada de indiferenti, de nesimtiti care nu au ce cauta in comunitatea asta. Il sustin pe Shurub in cele zise.

Eu as face asa, le-as da un ban de 1 saptamana, Skype si cu samp is doua lucruri complet diferite, una e sa faci astea pe server,forum si una e sa o faci pe messenger sau pe skype,xfire.

1. Sa recunoasca cei care au vorbit pe skype cu numele : Alin.Maest , Razr si Bobo

2. Eu imi cer cel mai mult scuze in fata lui spawn !

3. Daca vreti sa ne banati , banatine pe toti :( sa fim siguri ...

4. Daca vreti sa ne iertati bine daca nu :(

1. Sa recunoasca cei care au vorbit pe skype cu numele : Alin.Maest , Razr si Bobo

2. Eu imi cer cel mai mult scuze in fata lui spawn !

3. Daca vreti sa ne banati , banatine pe toti :( sa fim siguri ...

4. Daca vreti sa ne iertati bine daca nu :(

Auzi tu baiatule , tu chiar ai merita un ban mai tii minte de azi dimineata ce mi-ai trimis prin pm?

Bai taranule date de aici de nesimtit stii numai sa furi tigane esti un tigan numai la tiganii se fura bai fraier cu diploma i-ai dat si tu un acolo un ALB NEGRU si gata ? e o lucrare de caca ma fraier cu diploma

Dar nu uita te termin 1.gif nu te las asa usor 1.gif iti zic eu 100%

eu iti zic sa ma lasi sa castig cupa [/cod] Primul Pm

si al doilea

[code] Bai taran cu diploma deschide inapoi topicu si lasama sa castig !

Nu fii tarat sau tigan 1.gif

Defapt esti tigan pt ca furi mai fraiere

P.s: ma scuzati ca nu am pus si screenuri din joc.

@ Asa se vorbeste mai esti si djayu serverului - este vb despe cupa - si in al doilea d sa-mp

In urma unor lungi discutii am hotarat ca fiecare admin trebuie sa hotarasca ce fel de pedeapsa ii acorda jucatorului care s-a folosit de numele lui. In afara de Tevez, toti au fost iertati cu conditia sa nu mai faca asaceva niciodata.

Tevez a ramas singurul care va fi cu siguranta sanctionat.

Closed.

Mda, norocu vostru ca nu mi-ati folosit si numele meu (ma mir..) altfel va dadeam singur ban si inchideam topicul inca de la primele posturi.

Playeri cu experienta, destul de vechi faceti faze dinastea din care stricati imaginea serverului si a forumului si a comunitatii nu se accepta. Mai bine mai noi dar care stiu sa se poarte decat vechi si fara scrupule. Nu stiam ca sa injuri in asa hal se numeste gluma...

Si noi adminii ne mai zicem cate una pe Admin Chat dar e clar ca e gluma, stie toata lumea, dar nu sa il bagi si sa il scoti de atatea ori, sa promiti lucruri false si sa te dai drept admin.

Sa vedem ce decid ceilalti admini, daca era sa fie numele meu folosit propuneam clar ban.

Vad ca multi joaca doar pentru a primi admin ... cum a primit X admin cum deja lumea incepe sa se oftice in loc sa-l felicite pe respectivul, eu cred ca de aici a plecat toata aceasta prostie.

Asta nu a fost o gluma injurandu-i pe niste jucatori ... asta ii respectul vostru pentru toti cei din comunitate asa ca va anunt ca cei care ati fost implicati in aceasta "gluma" NU veti primi admin veci, chiar daca meritati.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.