pH Denisa Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 (edited) Bună ! Folosesc PhotoScape şi de curând am găsit o imagine ce face spaţiu la semnătură, arată cam aşa: ,iar eu am modificat mijlocul, am pus ce am vrut eu şi a ieşit aşa [erau două modificări şi le-am pus într-un gif] Cum scap de acel alb din spatele a ceea ce modific într-o poză? @ edit: Dacă e mult de explicat sau nu se poate, îmi puteţi face unul dintre voi o imagina în care acel $ din mijloc să fie înlocuit cu " Denii ", iar altul cu " 615666 "? Mulţumesc ! Edited November 23, 2013 by D e n i i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Poti face o cerere aici http://forum.b-zone.ro/forum/166-cereri/ folosind modelul impus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Denisa Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 Poti face o cerere aici http://forum.b-zone.ro/forum/166-cereri/ folosind modelul impus. Ştiu că pot, dar eu vreau să rezolv problema cu background-ul să mi le pot face singură, dar dacă nu se poate, să nu mai creez încă un post pentru acelaşi lucru, am postat tot aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 (edited) Daca lucrezi in Photoscape nu ai cum sa faci fundalul transparent, singura modalitate sa faci un screenshot la backgroundul forumului si sa o folosesti in fundal. Edited November 23, 2013 by Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Denisa Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 Daca lucrezi in Photoscape nu ai cum sa faci fundalul transparent, singura modalitate sa faci un screenshot la backgroundul forumului si sa o folosesti in fundal. Mulţumesc, am primit răspunsul de care aveam nevoie, se poate da TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts