eFFecT Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Salut . Pratica cineva BodyBuilding ? Ce antrenament faceti ? Luati suplimente nutritive ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lego Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Hai nu ma serios tu practici ,din cate stiu eu nu si nici nu stiu cu ce se mananca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoGaN Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 eu practic basket nu ma pricep la asa ceva.scz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) Da...eu practic de 5 luni In privinta suplimentelor .. ce sa va zic cu proteinele massiv mass m-am dezvoltat uimitor in 2 luni , deci vi le recomanda. Un program de antrenament (acest program se practica timp de 1 luan - 1 luna si jumatate dupa care se schimba) *Acest program este cel pe care practic de 3 saptamani: Ziua 1 : Spate + Biceps Ziua 2 : Picioare + Trapez + Antebrate Ziua 3 : Piept+Triceps Ziua 4 : Umeri+abdomen (trapez daca nu ati facut in ziua 2) ATENTIE!: Intre zilele de program se face o pauza de exemplu Luni (mergeti la sala) Marti (pauza) Miercuri (mergeti la sala) Joi (pauza) Vineri (mergeti la sala) Sambata (pauza) Sau il organizati oricum vreti dvs. dar sa nu mergeti 3 zile una dupa alta:) Rezultatele (mele): Pai ce sa va zic ... am ajuns la o circumferinta a bratului de 37,5 cm dupa un antrenament al bratelor Greutatea pe care o imping "la piept" este de 65 kilograme (60 kile discurile + 5 kile bara) cu care fac 4 repetari P.S : Voi reveni cu noi moedele de programe pentru antrenament Edited January 17, 2010 by GrasutzG Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Super tare am sa practic si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenV Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 ASta ce mai ii sami spuna si mie Va rog sami spuneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roach Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Nu merg la sala dar in schimb am acasa haltere si fac multa miscare...In plus practic karate...Nu iau suplimente nutritive Link to comment Share on other sites More sharing options...
TexCus Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Practic culturism de vreo 5 ani si de 6 luni am inceput sa iau anabolizante winstrol. Il recomand, se cunoaste dupa 3-4 saptamani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Din cate stiu eu cea ce iei tu sunt steroizi sau ceva asemanator... Hai sa-ti zic ceva din propia experienta: -Venea un baiat la sala uden afc eu care sa apucat sa ia cam cea ce iei tu... dupa 1 an a ramas ipotent Eu recomanda proteinele in special milk and egg sau creatina . P.S : Acel baiat are 26 de ani si cum lucreaza la o firma de paza si protectie .. a vrutmult mai multa masa musculara dar uite asa a patit un asemenea necaz. Edited February 1, 2010 by GrasutzG Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Steroizii decat face muschii sa ti se "umfle" pe tine si sa crezi ca esti mai fortos.Cum a spus GrasutzG mai sus,poti ramane ipotent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoAnTzA Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Nu practic,e o prostie,parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 De ieri m'am apucat iar de sala . O sa imi comand de luni Super Mass Creatine-R de la Redis . Vezi pe site Grasutz ce parere ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 De ieri m'am apucat iar de sala . O sa imi comand de luni Super Mass Creatine-R de la Redis . Vezi pe site Grasutz ce parere ai ? Eu am postat mai sus.Degeaba comanzi,iti distrugi sanatatea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Eu am postat mai sus.Degeaba comanzi,iti distrugi sanatatea! Daca nu esti in domeniul mai bine nu vorbi . Cu ce imi distrug sanatatea ? Cu niste calorii artificiale ? Nu e de ajuns ca ne'o distrugem cu alimentele fast-food si sucuri si restul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 (edited) Creatina isi are rostul doar de la 16 ani + eu recomand 17 pana atunci corupul produce singur asa ceva iar corpul o asimileaza.... cea ce nu ii mai trebuie o elemina prin urina. Cea ce inseamna ca dai bani degeaba mai bine venite sunt niste proteine daca vrei sa iei in greutate iti recomanda Massiv Mass raportul calitate pret este super ok.Daca vrei ceva mai bun pentru inceput recomand Rapid Mass la fel raportul calitate pret super ok. Edited February 21, 2010 by CICATRICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Nee imi place sa lenevesc la calculator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Oricum sa ai grija cu atata lenevit sa nu ajungi la un sedentarism crunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 (edited) Daca nu esti in domeniul mai bine nu vorbi . Cu ce imi distrug sanatatea ? Cu niste calorii artificiale ? Nu e de ajuns ca ne'o distrugem cu alimentele fast-food si sucuri si restul ? Nu sunt in domeniu?Baiatu,practic sala de cateva luni. Cum a zis si cicatrice,creatina e bine sa iei de la o anumita varsta. Si in plus,eu nu mananc de la fast-food si nici nu beau suc(cola,fanta,sprite,7-up,etc).Eu beau suc de portocale sau din lamai cu zahar. ________________________________ Nee imi place sa lenevesc la calculator! No life. Edited February 25, 2010 by qazdawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Nu sunt in domeniu?Baiatu,practic sala de cateva luni. Cum a zis si cicatrice,creatina e bine sa iei de la o anumita varsta. Si in plus,eu nu mananc de la fast-food si nici nu beau suc(cola,fanta,sprite,7-up,etc).Eu beau suc de portocale sau din lamai cu zahar. ________________________________ No life. Si daca practici sala ce ? Toti zic ca nu sunt bune , sa te vad cat de mult cresti tu fara o alimentatie buna . Daca mananci 10 oua pe zi si bei lapte si mananci 2-3 pulpe e bine , nu ai nevoie de proteine . Insa eu nu prea mananc asa ceva si am nevoie de suplimente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Si daca practici sala ce ? Toti zic ca nu sunt bune , sa te vad cat de mult cresti tu fara o alimentatie buna . Daca mananci 10 oua pe zi si bei lapte si mananci 2-3 pulpe e bine , nu ai nevoie de proteine . Insa eu nu prea mananc asa ceva si am nevoie de suplimente. Daca mananci pulpe facute in ulei si 10 oua prajite ai o alimentatie mai bn lasate In primul rand cate proteine ai lua tu sau orice daca nu ai o alimentatie pusa la punct degeaba te chinui Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Daca mananci pulpe facute in ulei si 10 oua prajite ai o alimentatie mai bn lasate In primul rand cate proteine ai lua tu sau orice daca nu ai o alimentatie pusa la punct degeaba te chinui Era vorba de pulpe gratar si oua fierte/crude . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 (edited) 1 ou fiert e mai bun decat 1 crud deoarece risti sa iei sarmonela sau ce boli se mai fac de la oua! PROPORTII PERFECTE Incepand o activitate noua, fie ca e vorba de culturism sau pictura, karate sau muzica ne stabilim de obicei obiective, teluri, pe care ne straduim sa le atingem. Rolul unui model, al unui star, este de obicei determinat astfel incat orice pusti care face karate vrea sa fie ca BRUCE-LEE sau ca Arnold Schwarzenegger daca face culturism. In acest moment de inceput este bine sa ne impartim obiectivele in doua categorii; de lunga durata, care necesita multi ani de munca pentru materializare si obiective de mai mica importanta, usor de atins, dar care reprezinta etape necesare atingerii scopului final. Este de altfel de la sine inteles ca pentru a ajunge o super-vedeta ca Arnold trebuie sa fii mai intai campion local, apoi national si in sfarsit international. Desigur, ne putem gandi ca a fi campion al orasului tau nu este asa de important, dar aceste etape sunt in opinia mea absolute necesare deoarece sunt rari oamenii care pot munci ani indelungati pentru atingerea unui scop final fara a obtine in toti acesti ani de munca indarjita micile satisfactii ale unor victorii care totodata sa-ti arate ca esti pe drumul cel bun. Deci, daca vereti sa fiti campion in acest sport extraordinar care este culturismul si v-ati ales un idol, e bine sa stiti ca si el a fost la vremea lui un incepator care viza sa ajunga campion. Chiar si Arnold a avut un idol: Reg Park. Deci, odata inceputul facut, cu stabilirea telului si a etapelor intermediare, care sunt treptele piramidei pe care am hotarat sa urcam, intram deja in lumea dura a competitiei cu alti semeni care vor sa urce si ei aceste trepte si cu cat urcam mai sus, cu atat e mai greu deoarece au ramas in lupta numai cei care deja au dovedit ca sunt capabili sa "urce" pana aici. In aceasta "lupta" o "arma" foarte importanta care poate garanta succesul este proportionalitatea. Inca de la primele antrenamente trebuie sa va stabiliti prioritatile in acest sens pentru a "indrepta" anumite deficiente. Acesta se face prin aplicarea principiului prioritatii in antrenament care "spune" ca o grupa musculara deficitara trebuie lucrata la inceputul antrenamentului pentru a beneficia de entuziasmul si resursele energetice care ne sunt inca intacte in acel moment. Acesta proportionalitate care se refera la imbinarea armonioasa a grupelor musculare in ansamblu face ca atunci cand exista din plin - corpul sa devina placut vederii. Inca de pe vremea Greciei antice, sculptorii au incercat sa stabileasca tabele cu proportiile ideale ale diferitelor segmente ale corpului uman. Desigur, un asemenea tabel nu ne-ar putea fi noua, culturistilor, de un folos prea mare, noi avand nevoie de un tabel al proportiilor ideale pe care sa il putem folosi in diferite etape ale dezvoltarii noastre. Iata un asemenea tabel care tine cont de faptul ca un culturist de o inaltime oarecare poate avea in fiecare an o crestere in greutate, ramand totusi proportionat: kg / cm GAT BRAT ANTEBRAT TORACIC ABDOMINAL SOLDURI COAPSA GAMBA 0,339 35,5 33,2 27,6 92,4 69,3 83,3 50 33 0,364 36,8 34,5 28,7 96,2 71,6 86,6 51,8 34,5 0,390 38,1 35,8 29,9 99,8 74,6 89,6 53,8 35,8 0,417 39,6 37 30,9 103,3 76,2 92,9 55,8 37 0,445 40,8 38,3 32 106,9 80,2 96,2 57,6 38,3 0,476 42,4 39,8 33,2 110,4 82,8 99,5 59,6 39,8 0,504 43,6 41,1 34,2 114,3 85,5 102,8 61,7 41,1 0,534 45,2 42,4 35,3 117,8 88,3 105,9 63,5 42,4 0,571 46,4 43,9 36,5 121,9 91,4 109,7 65,7 43,9 0,604 47,7 45,2 37,5 125,4 94,2 113 67,8 45,2 Pentru a folosi in mod corect acest tabel, trebuie sa tineti seama de urmatoarele: - impartiti greutatea pe care o aveti in kilograme la inaltimea actuala in centimetri si apoi comparati rezultatul cu numerele din prima coloana si alegeti-l pe cel mai apropiat de numarul dumneavoastra. - faceti masuratorile perimetrelor diferitelor segmente atuci cand musculatura este "neincalzita", de obicei la aceeasi ora dimineata dupa trezire. - masurati segmentele intotdeauna in aceleasi locuri avand grija sa nu puneti centimetrul in diagonala. In momentul in care depistati o diferenta intre rezultatele personale si indicatiile tabelului - fi ea chiar mare - nu disperati, prin "atacarea" viguroasa a problemei folosind diferite principii de antrenament dintre care cel mai important este asa cumam mai spus, principiul prioritatii, puteti sa o "remediati" in scurt timp. Totul e sa vreti sa munciti din greu, dar intr-un mod inteligent, pentru asta. Cel mai ilustru exemplu in acest sens este Arnold Schwarzenegger care la sosirea in America a fost atentionat de Weider: "Daca nu iti pui la punct gambele nu o sa faci mare lucru pe noul continent". Si Arnold vrand sa se impuna in SUA, asa cum o facuse in Europa, a inceput prin a-si taia pantalonii de trening de la genunchi pentru a avea tot timpul la vedere "problema". Apoi, aplicand principiul prioritatii, a supus gambele unui antrenament intens, reusind ca in cateva luni de zile sa obtina progrese remarcabile. Pentru cei interesati, va prezint datele antropometrice ale celebrului star. Veti observa ca perimetrele membrelor si ale toracelui sunt mult peste cele din table, iar cea a taliei sub aceasta valoare. In general insa, culturistii de inalta performanta tind sa aiba asemenea "abateri" de la standarde. Masuratorile sunt facute cand musculature este incalzita. Deci Arnold avea 107 kg la o inaltime de 188 cm si urmatoarele perimetre: brat 56 cm, torace 145 cm, talie 86 cm, coapse 72 cm, gambe 50 cm. Avand toate aceste date la indemana, sper ca folosindu-le intelligent sa obtineti un corp bine proportionat, placut vederii, care sa fie o "reclama vie" a acestui sport. Cu ajutorul acestui "tutorial" va puteti defini corpul intrun mod cat mai armonios Edited February 25, 2010 by CICATRICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ziua 1: - Brate + Abdomen Incep cu tricepsul antrenamentul constand in 3 exercitii : - Extensi cu bara Z (5 seturi : 10-12 repetari) -Impins din culcat cu haltera (priza apropiata) (4 seturi: 8-9 repetari) -Extensii la helcometru (6 seturi : 10 repetari) Bicepsul: -Flexi cu haltera(6 seturi: 9-10 repetari) -Flexi cu bara Z (4 seturi: 8-10 repetari) Abdomen: -Minim 200 de abdomene pe antrenament Ziua 2: -Picioare + Trapez Picoare: -Genoflexiuni cu haltera la piept (5 seturi : 12 repetari) -Ridicari pe varfuri cu greutati (4 seturi : 10 repetari) Trapez: -Ridicari din umeri cu greutati (5 seturi : 12-15 repetari) Ziua 3: -Piept + Umeri Piept: -Impins cu haltera din culcat (6 seturi : 8-12 repetari) -Impins la 45 cu ganterele (4 seturi : 10 repetari) -Fluturari (5 seturi : 15 repetari) Umeri: -Impins cu ganterele la 90 (5 seturi : 10 repetari) -Ridicari in fata cu ganterele (4 seturi : 8 repetari) Ziua 4: -Spate+Antebrat Spate: -Cu bara lunga la helcometru (6 seturi : 10-15 repetari) -Cu manerul la helcometru (5 seturi: 10-15 repetari) *Extensia spatelui (3 seturi : 10 repetari) / 1 data la 2 saptamani -Ramat cu gantera (5 seturi : 10 repetari) Antebrat: -Flexie palemlor cu priza inversa (4 seturi : 10 repetari) -Flexie palmelor cu priza normala (4 seturi : 10 repetari) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3vinXpro Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 eu practic.... dar trebuie perseverenta.... e totusi greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Frate toti ziceti ca practicati dar nu argumentati ce ce ziceti .. spuneti-ne macar programul vostru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts