Jump to content

BodyBuilding

eFFecT
 Share

Recommended Posts

Practic bodybulding de aproape 2 ani, în fiecare zi (doar dacă nu se ivește ceva și nu pot sa merg), fără program concret și fără proteine.

am fost la sala si lucram toate grupele de muschi. ce nu e bine, e sa le combini in asa fel incat sa te obosesti si sa nu le lucrezi bine, de exemplu: biceps+triceps+piept. Cel mai bine e sa consulti un antrenor, el stie sa te ghideze in asa fel incat sa si lucrezi bine si sa nu te stresezi ca un copil ce baga naposim si alte prostii ca sa fie umflat dar nu are pic de forta.

Merg la sala de ceva timp,dar nu mi`am pierdut timpul cu proteine...in schimb,cineva mi`a recomandat sa iau steroizi,ca sa scap de chinuri.Am refuzat,motivand acest lucru prin faptul ca fara munca,nu obtin rezultatele visate...lucruri care imi favorizeaza masa musculara-Inotul...ajuta foarte mult,plus ca te relaxeaza...Il recomand,dupa ce mergeti la sala...Eu asa fac...si in caz de carcei,incercati sa va intindeti muschii,si apoi sa lasati zona afectata in stare de intindere,macar pentru 30 de secunde...Functioneaza :D

-maver tu daca nu ai un surplus de proteine in tine si un antrenament de cel putin 1 an cu steroizi ai fff multe riscuri , deoarece corpul nu iti va suporta asemenea forta care ti-o da steroizi.. Steroizi sunt pe baza de testosteron, adica iti va inlocui testosteronu tau cu al steroidului , astia se baga si ei cu cap, cu o alimentatie buna, cu un program de antrenament fff bun, si multa odihna altfel ii vei baga degeaba. Daca vrei sa faci pasul asta documenteazate , vezi daca te incadrezi si dupa hotarastete ca sa nu ai probleme.

-ReTroactiV la exemplu tau nu e bine deoarece pieptu il bagi ori cu biceps ori cu triceps , cel m-ai recomandat este sa bagi cu triceps deoarece tu cand faci piept iti lucreaza si tricepsu si lucrezi pe tot, bicepsu e bine sa il bagi cu spate pentru ca la spate iti lucreaza mult bicepsu; programul il vei schimba odata la 2 luni ,altfel vei ,,stagna,, si nu vei m-ai observa nicio crestere in masa si nici in forta.

Succes

Eu fac exercitii doar la maini , ocazional niste flotari

Mai bune decat nimic

Lucrez Triceps / Biceps zilnic , insa nu intens

Rezultate bunicele pentru varsta mea de 15 ani

22794239279942315354.jpg

Ps: Da , stiu , am foarte mult par ! (sunt mandru de asta)

In curand ma apuc de abdomen + putin piept (plec la mare)

Ps: Da , stiu , am foarte mult par ! (sunt mandru de asta)

Vroiam sa comentez asta. :))

Oricum, eu as dori sa ma re-apuc de bodybuilding, obisnueam sa merg vara trecuta dar m-am lasat. - totusi, am pus pe mine ceva grasime si era chiar ce aveam nevoie. Doresc sa ma reapuca de bodybuilding si sa incerc proteinele GFX8 de la ProNutrition, mai e cineva cine le utilizeaza?

Astazi mi-am facut un program de antrenament si as vrea sa-l impart cu voi

Este special pentru biceps ~ Doar pentru biceps

In total ia intre o jumatate de ora si o ora

dumbbell_exercises_concentration_curls.gif 3 seturi - 15 repetitii - Concentration Curls

dumbbell_exercises_hammer_curls.gif 3 seturi - 15 repetitii - Hammer Curls

2.gif 3 seturi - 15 repetitii - Alternate Biceps Curls

3 seturi - 15 repetitii - Reverse Biceps Curls ( nu am gasit imagine ) E ca la Alternate biceps curls doar ca tineti invers greutatea , o tineti cu palma indreptata in jos)

169_1.jpg169_2.jpg 3 seturi - 10 repetitii - Barbell Curls (greutate mare necesara)

Astept niste pareri

Acesta va fi antrenamentul meu zilnic (cum am mai zis azi l-am facut)

Edited by DoGGy

De curand m-am gandit sa ma apuc si eu sala , zilele astea as vrea sa ma duc sa-mi fac abonament.. Ce exercitii , nutritie imi recomandati ? Cu ce ar trebui sa incep prima oara ?

Daca se poate , ziceti si cam cat timp ar trebui sa fac un exercitiu ,sa stiu si eu asa in mare..

Mai am o intrebare , ce sunt astea .. Concentration Curls , Hammer Curls , Biceps Curls sau .. Nutrifort+fosfocreatina , proteinimix ?

Concentration Curls , Hammer Curls , Biceps Curls

Lista poate continua foarte mult

Acestea , cel putin sunt exercitii pentru Biceps .. Bicepsul este partea de sus a cotului ..partea din fata

Vezi pe google

sunt foarte multe exercitii

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.