Xela Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ori faci comenzi dupa site,ori de la tine din oras,daca se gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rXzor Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Si aceste suplimente nutritive de pe unde le cumperi ? Le poti comanda de pe internet daca nu ai in oras un magazin de unde se pot cumpara, ceea ce e aproape imposibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Azi am lucrat piept si biceps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Azi am lucrat piept si biceps. Am o opinie.. Sper sa fie buna Cred ca ar trebui sa lucram aceleasi chestii in zile ex: nu piept si piceps Ar trebui Biceps si Triceps Cand faci exercitii la biceps , se incalzeste si tricepsul .. Asa la toate Ex: Nu abdomen si triceps Ar trebui Abdomen si spate Ex: Nu piept si picoare Ar trebui Piept si Trapez Sa lucram grupe de muschi unite oare cum..astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Practic Basket ca sport de performanta la Liceu, pe langa asta am greutati acasa pe care le mai misc din cand in cand ca sa nu ruginesc (nu am un anumit program fix si punctual) doar asa... sa nu raman ramolit. Chestia mi se pare interesanta, dar e multa bataie de cap, mai intai trebuie sa fii responsabil apoi sa nu cumva sa treci peste si sa zici "lasa ca fac mai tarziu" si mai tarziu la fel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rXzor Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Am o opinie.. Sper sa fie buna Cred ca ar trebui sa lucram aceleasi chestii in zile ex: nu piept si piceps Ar trebui Biceps si Triceps Cand faci exercitii la biceps , se incalzeste si tricepsul .. Asa la toate Ex: Nu abdomen si triceps Ar trebui Abdomen si spate Ex: Nu piept si picoare Ar trebui Piept si Trapez Sa lucram grupe de muschi unite oare cum..astept pareri Bicepsul si tricepsul se lucreaza in zi diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Am o intrebare Nu imi permit sa iau suplimente de-ocamdata , datorita varstei si nu stiu de ce mi se pare o idee periculoasa Sper sa imi schimb aceasta idee Acum , personal , ma simt fara vlaga , si foarte obosit.. Petrec mult timp in fata calculatorului dar chiar si asa , nu prea am chef de exercitii Obosesc destul de repede si astfel rezultatele nu sunt foarte bune Pur si simplu nu am chef de antrenament .. Nu am energie Acum vine intrebarea Am auzit de Vitamax , din reclame , m-am uitat pe internet pe forumuri.. Lumea zice ca e destul de bun in sensul ca iti da energie suficienta si te sustine atat psihic cat si fizic Pretul nu mi se pare foarte ridicat ... A incercat cineva aceste Vitamax ? Daca da sa lase aici o parere .. Eu chiar as vrea sa incerc asa-ceva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 N-ai chef pentru ca metabolismul tau este scazut,din cauza alimentatiei si a somnului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 N-ai chef pentru ca metabolismul tau este scazut,din cauza alimentatiei si a somnului. Alimentatia mea este una variata ... Chiar prea variata.. Dimineata lapte cu sandwishuri sau paine rosii branza (dimineata la mine fiind pe la 10-11) , apoi ciorba (pe la 4-5) iar apoi friptura cu garnitura ceva... Iar in timpul meselor deobicei mananc seminte .. Cat despre somn am minim 8 ore in fiecare noapte Oricum daca ma apuc de antrenament , de exercitii la inceput nu am chef deloc dar mai apoi parca ma incarc de la priza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Alimentatia mea este una variata ... Chiar prea variata.. Dimineata lapte cu sandwishuri sau paine rosii branza (dimineata la mine fiind pe la 10-11) , apoi ciorba (pe la 4-5) iar apoi friptura cu garnitura ceva... Iar in timpul meselor deobicei mananc seminte .. Cat despre somn am minim 8 ore in fiecare noapte Oricum daca ma apuc de antrenament , de exercitii la inceput nu am chef deloc dar mai apoi parca ma incarc de la priza Pff,cum sa-ti zic.Stai slab la mancare.Ce fel de paine mananci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Deobicei paine alba , normala .. De vreo 2 ori pe saptamana mai mananc si neagra Nu am tinut niciodata o anumita "Cura de slabire" si nici nu cred ca voi tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Nu este o cura de slabire. Cel mai bine mananci paine neagra,este mai sanatoasa. Uite programul meu de masa,pentru zilele cu sala. 08:00 - 2 oua,iaurt,cereleaza cu ovaz cu lapte 09:30 - 2 sandwichuri 11:00 - Cartofi fierti 13:00 - Sala 15:00 - Baton 17:00 - Mancare solida 20:00 - Fruct Si programul meu de sala Luni : piept,biceps Miercuri : spate,triceps Vineri : trapez,umeri Sambata : abdomen + picioare @Pana cand plec in Turcia pe 24 iulie,marti si joi antrenez abdomenul. Edited July 11, 2010 by MrBello Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Bello tin sa-ti spun ca nu e bine cum mananci , trebuie sa iti stabilesti 3 mese pe zi , si intre ele sa nu mananci deloc . Poate te ajuta articolul asta : http://culturism.ro/articole/articole.php?id=33 PS : Bello eu te stiu mai demult , stiu cum aratai . Daca nu te superi , din curiozitate poti pune o poza cu tine sa vad daca ai evoluat ? Edited July 11, 2010 by Bastardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Bastardo,imi pare rau sa te dezamagesc,dar am vorbit cu prof.Cristian Neagu ( expert in culturism ) si mi-a zis,ca trebuiesc cele 3 mese principale + 2 gustari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Bastardo,imi pare rau sa te dezamagesc,dar am vorbit cu prof.Cristian Neagu ( expert in culturism ) si mi-a zis,ca trebuiesc cele 3 mese principale + 2 gustari. Si tu ce ai acolo ? 6 mese si gustari ? Edited July 12, 2010 by Bastardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Deci Gustarile sunt sandwichurile,baton si fructul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 (edited) Bello poti sa mananci ce zici tu acolo tu si restul chiar si eu pt ca practic avem nevoie de MINIM 2g/kg de proteina deci e mult mai bine sa iei 1-2 cupe de proteine de preferat WHEY PROTEIN (PROTEINE DIN ZER) si 4 mese principale cel putin eu asa fac si 1 gustare cosntand in fructe. 8:00 Micul Dejun Paste + 150 g carne + 100g branza slaba 9:30 1 cupa proteina + creatina 10:00 Antrenament 11:00 1 cupa proteina 13:00 Pranzul Orez + carne la gratar 16:00 Fructe 18:30 750 ml lapte + cativa biscuiti Cine va zis ca bicepsu n use lucreaza cu tricepsu e pe langa acest sport Daca vauitati si pe youtube multi culturisti practica aceasta metoda de antrenament. Programult meu: Luni Brate+Antebrate+trapez Marti Picioare Joi Umeri + piept Sambata Spate Edited July 13, 2010 by Scorillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Pfff,stai praf rau de tot cu alimentatia. Aoleo,ce urat te antrenezi Nu ai bine deloc programul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Eu fac asa : Luni - Antrenament Kickbox ( Asta nu se pune ) Marti - Piept + Triceps Miercuri - A Kb Joi - Spate+Trapez+Umeri+ Ceva abdomene ( Un aparat foarte bun de aici , 3 serii ) Vineri - A Kb Sambata - Picioare + Biceps + Abdomene ca joi Imi antrenez Bicepsul cu Picioarele deoarece cand fac piept lucreaza bicepsul , cand fac spate la fel , iar cand fac picioare e odihnit si il pot antrena mai bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Pfff,stai praf rau de tot cu alimentatia. Aoleo,ce urat te antrenezi Nu ai bine deloc programul. De curiozitate pune o poza cu tine... si tin sa te intreb de unde iti iei tu necesaru de proteine si carbo ... sa nu mai zic calciu vitamine etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 De curiozitate pune o poza cu tine... si tin sa te intreb de unde iti iei tu necesaru de proteine si carbo ... sa nu mai zic calciu vitamine etc Nu pun poze.Dar daca tu crezi ca antrenamentul tau e bun,e jalnic rau de tot,cu alimentatia ce sa mai zic.Va recomand, www.topculturism.ro/dr.redis , luati de aici si invatati totul.Eu de aici invat,sa va spuna ei parerea despre antrenamentul si alimentatia voastra,daca pe mine nu ma credeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 (edited) Deci vad ca aici sunt cateva persoane care se pricep,eu am frecventat mai multe forumuri de culturism etc ,dar vreau sa stiu si parerea voastra. In fiecare zi lucrez cu gantere (5kg) si fac flotari si vreau sa stiu daca e bine. Nu fac flotari obisnuite, cand fac pun picioarele (laba piciorului,nu tot piciorul) pe pat pentru ca asa se lasa mai mare greutate in maini si se lucreaza partea de sus a corpului mai bine (piept + triceps).Eu stiam ca flotarile lucreaza tricepsii, nu bicepsii ,dar un coleg m-a contrazis,care e adevarul ? Am renuntat o perioada la antrenament si mi-am iesit cu flotarile din ritm, adica acum fac vreo 30 si inainte faceam 40-45 (53 cel mai mult) ,dar imi revin eu. Pentru biceps fac cu o gantera de 5kg in felul urmator: 40 la fiecare mana asa: si tot 40 la fiecare mana asa: Fac 40 desi as putea si mai mult . (am ajuns odata si la 70) M-am gandit sa fac flotari + gantera cum v-am zis mai sus odata dimineata si odata seara ce ziceti ? Cat despre mancare nu prea am ce sa va zic ca...depinde cum apuc sa mananc.In general incerc sa mananc cat mai multa carne,oua,lapte,branza si sa nu mananc mai tarziu de 6-7 seara. Sa continui cu antrenamentul asa,sau ce ar trebui sa mai schimb ? Cat despre fizic sunt destul de multumit de el,dar parca e loc si de mai bine. Edited July 14, 2010 by Tudor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Eu stiam ca flotarile lucreaza tricepsii, nu bicepsii ,dar un coleg m-a contrazis,care e adevarul ? In mod clar flotarile lucreaza pieptul Acum bicepsul si tricepsul sunt antrenati aman2 dar depinde de miscarea facuta la flotari (sunt multe genuri de flotari .. Fiecare antrenand piept + biceps / triceps depinzand de modul cum sunt asezate mainilie langa corp) Oricum si eu lucrez mult la maini. (deocamdata doar la maini) Daca vrei un sfat bun iti recomand lucrul la haltera... Daca vei lucra la haltera bicepsul va avea rezultate mai bune decat la gantere.. Am o intrebare Voi ce seturi de "Greutati" aveti? Eu am: 2 gantere de 4 kg 2 gantere de 3 kg Haltera de 20kg + greutati puse => total 25kg Mai am si o banca de exercitii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Eu nu am haltera si nici sala nu am in oras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Cu programele astea jalnice ale mele cum zici tu Bello la 14 an ifac cu 75 (6 rep) 80 (2 rep) KG impis la piept si oricum folosesc greutati destul de mari pt varsta mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts