Jump to content

Bug restaurant

AnonimChep

Recommended Posts

Nick:AnonimChep

Descrierea bugului:Pic in gol nu mai suport vreau si eu la event si nu pot am incercat fara moduri degeaba si nu vreau sa aud sa zis si pe b-zone rpg 1 bla bla... nu ma intereseaza daca stie cnv cum sa fac sa nu mai pic in gol.

Like :)

Nick:AnonimChep

Descrierea bugului:Pic in gol nu mai suport vreau si eu la event si nu pot am incercat fara moduri degeaba si nu vreau sa aud sa zis si pe b-zone rpg 1 bla bla... nu ma intereseaza daca stie cnv cum sa fac sa nu mai pic in gol.

Like :)

Multumesc ca nu va ajutati playeri am dat report nimica marik=admin fara pic de ajutor :) atata am avut de zis .

Pici din cauza modurilor. Chiar daca tu zici ca ai incercat fara moduri nu ti s-au dezinstalat toate ti-a mai ramas cateva fisiere iar acele fisiere afecteaza san andreas. Incearca sa reinstalezi san andreas ( in alt folder ) si dupa incearca.

Modurile nu au treaba cu BUG-urile. La bug-ul asta nu ai ce sa faci, decat sa te rogi ca nu o sa se mai intample. Este un bug clasic!

Tot respectul si admiratia mea se duce la BoGDan_616 si sm0ke ak. omblad0n. Acesti oameni vor fi mereu in sufletul meu!

schimba versiunea de gta de o instalezi, http://thepiratebay.sx/torrent/7372418 sugerez versiunea asta si renunta la toate modurile, vezi daca merge, fara sa pastrezi nimic din gta vechi si sterge si registrii vechi sau instaleaza pe windows proaspat. succes, daca merge fara apoi incerci sa iti pui modurile inapoi

schimba versiunea de gta de o instalezi, http://thepiratebay.sx/torrent/7372418 sugerez versiunea asta si renunta la toate modurile, vezi daca merge, fara sa pastrezi nimic din gta vechi si sterge si registrii vechi sau instaleaza pe windows proaspat. succes, daca merge fara apoi incerci sa iti pui modurile inapoi

varianta ta ar fi una dintre metode dar exista sansa sa nu aibe cerintele minime pentru SAMP !

varianta ta ar fi una dintre metode dar exista sansa sa nu aibe cerintele minime pentru SAMP !

nu stiu daca de la cerinte ii da crash doar in casa stiu ca da bug gen in casa de la driver video mie mai imi facea figura sa ma dea pe dos cum ar veni in interioare , si la o rezolutie foarte proasta si se vedea asa cu fragmentare dar era de la driver video.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.