Jump to content

[B-Zone TV] GTA SA - The War

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului : The War

Gen : Actiune

Data : 28.11.2013

Scurta prezentare : Desi e un clip scurt si putini actori ... eu zic ca a iesit ceva destul de bine... Daca doriti sa fac si partea a 2-a la acest film... am nevoie de actori. Deci daca vreti sa ma ajutati pentru a face partea a 2-a .. Lasati-mi un pm cu "Particip la partea a 2-a" si id-ul de mess sau skype.. Multumesc.

De ce am cerut asta ?

Pai partea a 2-a va fi ceva mai multa actiune deci am nevoie de multi actori ...

Link : http://www.youtube.com/watch?v=zYdSppBHKms&feature=youtu.be

Imi place foarte mult, insa trebuie o idee mai dezvoltata sa-o abordezi, gen sa fii filmata direct un razboi, nu un inceput.

Am sa fac ... Dar nu am destui actori ... Am fost cam putini cand am filmat si asta :D

Cand mi-ai zis ca faci filmu nu am mai intrat pe skype dar dupa "viziunea mea " Pareau vreo 4 oameni dintr-o echipa si 4 din alta si fugea una impotriva alelalte si cand ajungeau aproape acolo datea cineva cu aghetu :-? nu prea pot sa iti explic in cuvine =))

Cat despre film destul de tare dar lipseste actiunea de razboi ! Cand se impusca etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.